Dansk skiskole i Østrig

Få den bedst mulige start på skiferien, og bestil dansk skiskole hos Sunweb.

Uanset om du er helt ny på ski, eller du bare skal have finpudset teknikken, så er skiskole altid en god investering for at få mest muligt ud af din skiferie. Her møder du andre skiløbere på samme niveau samtidig med, at du bliver undervist af erfarne, professionelle skiinstruktører.


Dansk skiskole for børn

Når børnene skal gøre deres første erfaringer på pisterne, handler det ikke kun om læring. Det handler også om leg, tryghed og selvstændighed – alle sammen ting, som er i fokus, når du vælger en dansk skiskole. Her kan børnene også møde nye legekammerater, mens de i trygge rammer kan udforske alle de spændende muligheder, de snedækkede pister har at byde på.

Dansk skiskole med Sunweb

Sunweb tilbyder dansk skiskole i Østrig i samarbejde med Snowminds. Bestiller du din skiferie 2017/2018 hos Sunweb, kan du vælge mellem en lang række østrigske destinationer med dansk skiskole, hvilket sikrer dig de bedste betingelser for at lære mest muligt på pisterne.

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel