Om Sunweb

[SELECT_STATIC_INFO_OPTION]

Om Sunweb

Sunweb er en online rejsearrangør, som åbnede i Danmark i 2010 og tilbyder skirejser til Frankrig, Østrig, Italien, Schweiz og Andorra. Vi tilbyder skiferier med fly, bus og kør-selv, og uanset om du ønsker at holde ferie på hotel, i ferielejlighed eller i et stort chalet, så har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vi tilbyder desuden mange indkvarteringer med halv- og helpension eller All inclusive.

Sunweb er en del af det hollandske Sundio Group International GmbH, som har afdelinger i Danmark, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Storbritannien og Polen. Hvert år servicerer Sundio Group International GmbH ca. 1 million rejsende, hvilket betyder at vi kan tilbyde et stort udvalg af gode og billige skiferier.

Hollænderen Joost Romeijn grundlagde Sundio Group International for mere end 20 år siden. Han startede med at arrangere ungdomsrejser for sine medstuderende fra sit kollegieværelse i Holland, og lige siden har virksomheden været i konstant vækst. Sunweb tilbyder både skirejser, charterrejser og kør-selv ferier.

Sunweb - Så får du råd til mere ferie!

Følg os på facebook


Tlf: 70 22 04 65
Mail sendes her
Sunweb
Lyngbyvej 70
2100 København Ø

Åbningstider: man-tor: kl. 09:00 - 18:00, fredag: kl. 09:00-16:00, lørdag: kl. 10:00-16:00, søndag lukket.

CVR: 32931499
Rejsegarantifonden registreringsnummer: 2231
Sunweb er medlem af Dansk Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsearrangører i Danmark (RID)

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb Rejser vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel