Om Sunweb

[SELECT_STATIC_INFO_OPTION]

Om Sunweb

Vi er din online rejsearrangør, og hos os er din familieferie i centrum. Vi tilbyder både sol-, ski- og kør-selvferier til mange spændende destinationer ved Middelhavet og i Alperne.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe de bedste ferieminder for dig og din familie, og vi arbejder derfor utrætteligt på at gøre det nemt for dig at sikre din familie unikke og uforglemmelige ferieoplevelser til en fornuftig pris. Uanset om du er til afslappende dage på stranden, spændende udflugter og oplevelser eller frisk puddersne under skiene, så glæder vi os til at skabe de helt rigtige rammer om din næste ferie.

Når du rejser med os, får du:

  • Dansk guideservice 24 timer i døgnet
  • Frihed til at vælge den rejselængde, du ønskert
  • Transport til/fra hotellet inkluderet i prisent
  • Rigtig meget ferie for dit feriebudgett
  • Altid et stort udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller.t

Vores historie strækker sig mere end 25 år tilbage i tiden, hvor hollænderen Joost Romeijn grundlagde Sundio Group International. Han startede ud med at arrangere ungdomsrejser for sine medstuderende fra sit kollegieværelse, og siden hen har virksomheden været i konstant vækst. I dag er vi ansvarlige for, at mere end 1. mio. rejsende årligt vender glade og tilfredse hjem med masser af dejlige ferieminder. Sunweb er etableret i en række europæiske lande og har siden 2010 vokset sig til at være blandt Danmarks største rejsearrangører, og i 2016 blev vi de stolte hovedsponserer af det populære cykelhold Team Sunweb.

Sunweb #creatingmemories

Følg os på facebook


Tlf: 70 22 04 65
Mail sendes her
Sunweb Lyngbyvej 70
2100 København Ø

Åbningstider:
Mandag -torsdag: 9:00-18:00
Fredag: 9:00-17:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket

CVR: 32931499
Rejsegarantifonden registreringsnummer: 2231
Sunweb er medlem af Dansk Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsearrangører i Danmark (RID)




Sunweb International

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel