Chalets du Hameau de Flaine

tilbage
lørdag 9 december, 7 dage, 8 personer inkl. liftkort, Uden pension

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalets du Hameau de Flaine

Chalets du Hameau de Flaine er en lille chalet-by beliggende i skisportsbyen, Flaine. Chaleterne ligger i fredelige og smukke omgivelser. De rummelige chaleter er indrettet med masser af træ, hvilket giver en varm og hyggelig atmosfære.

Her er al den komfort, som du måtte ønske på din ferie, og chaleterne kan rumme mellem 6 og 12 personer. Her er fuldt udstyret køkken, parkeringsplads og en dejlig terrasse, hvor fra du kan nyde udsigten over de smukke omgivelser. Skiliften og centrum af Flaine nås nemt med den gratis skibus.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 3 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 3 kilometer
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 150 meter
 • Afstand til skilift ca. 3 kilometer

Læs mere

 • Gode faciliteter
 • Rummelige chaleter
 • Privat sauna
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Klasse: luksus
 • Autentisk overnatningssted
 • Børnevenligt kompleks
 • Ikke egnet for handicappede

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skiområdet: Le Grand Massif

Højde

2500m
900m

Piste

41km

107km

117km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=190972 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel