Résidence Les Terrasses de Veret (ekstra Lejl.)

tilbage
lørdag 23 december, 7 dage, 5 personer inkl. liftkort, Uden pension

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Les Terrasses de Veret (ekstra Lejl.)

7,1

Residence Les Terrasses de Veret er ideel til store familier og grupper af venner. Residence Les Terrasses de Veret er et meget behageligt sted at slappe af efter en dag på pisterne. Du kan også bruge den flotte indendørs swimmingpool, sauna og jacuzzi gratis! Placeringen er også ideel, da den første skilift  kun er 100 meter fra hotellet.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 200 meter
 • Afstand til skipiste ca. 100 meter
 • Afstand til skilift ca. 100 meter

Læs mere

 • Beliggende ved pisten
 • Sauna, jacuzzi og indendørs pool
 • Ideel til store familier og grupper af venner
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception
 • Elevator
 • Lobby

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Indkvartering.

Mulighed for tilkøb af halvpension. Morgenmaden serveres fra kl. 8.00 - 10.00 i restaurant L'Eloge, som ligger ca. 750 meter væk og aftensmaden serveres i to hold fra 18.00 - 20.00 på Restaurant Michet, som ligger ca. 250 meter fra ferieboligerne. Restauranten ligger på pisten. I forbindelse med jule-og nytårsmiddag vil der være et tillæg til prisen.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skiområdet: Le Grand Massif

Højde

2500m
900m

Piste

41km

107km

117km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=193505 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel