Village Club du Soleil Flaine

tilbage
lørdag 13 januar, 7 dage, 2 personer, Helpension

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Village Club du Soleil Flaine

8,5

Beliggende kun få skridt  fra pisterne og centrum af den bilfrie by finder du Flaine Village Club du Soleil. Dette børnevenlige hotel er egnet for hele familien. Mens børnene bliver underholdt, kan forældrene slappe af og nyde spabadet. Er du sne-afhængig, er det også muligt at stå på ski næsten helt frem til døren. Opholdet er med helpension, så der er ingen grund til at bekymre sig om, hvad der skal spises hver aften. Alt, hvad du behøver under dit ophold, er inden for rækkevidde, så du vil helt sikkert få en fabelagtig ferie i år på Village Club du Soleil!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til skipiste ca. 150 meter
 • Afstand til skilift ca. 400 meter
 • Afstand til nærmeste butikker ca. 100 meter

Læs mere

 • Helpension
 • Familievenlig hotel
 • Inden for gåafstand til pisterne
 • Bilfri landsby
 • Med bil eller fly
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Reception (åbent lørdag fra kl. 07:00 til 22:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 8.:00 til 14:00 og fra 16:00 til 20:30)
 • Safetybox (safetybox i receptionen)
 • Trådløs internet internethjørne (gratis)
 • Sengelinned inkluderet

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Helpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skiområdet: Le Grand Massif

Højde

2500m
900m

Piste

41km

107km

117km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=101085 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel