Résidence Le Front de Neige (ekstra Lejl.)

tilbage
lørdag 14 april, 7 dage, 7 personer inkl. liftkort, Uden pension

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Le Front de Neige (ekstra Lejl.)

Den fantastisk hyggelig bjergresidens Le Front de Neige ligger i det traditionelle skiområde Les Carroz d'Araches. Indkvarteringen er direkte ved pisten så det er muligt at være den første på ski hverdag. Ønsker man at opleve det summende byliv så ligger centrum kun 800 meter væk. Selv hotellet er træbeklædt i klassisk fransk stil, og de fleste af lejlighederne er udstyret med enten altan eller balkon, så man kan nyde den fantastiske udsigt til fulde. 

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 800 meter
  • Lige ved skipisten
  • Rolig beliggenhed

Læs mere

  • Ski in/ ski out
  • Rummelige lejligheder
  • Smuk udsigt

Faciliteter

  • Reception (åbent: lørdag fra 08:00 til 12:00 og fra 14:00 til 20:00, åbent: torsdag og fredag fra 08:30 til 10:30, åbent: søndag til og med tirsdag fra kl. 08:30 til 10:30, lukket onsdag)
  • Parkeringsgarage (begrænset antal)
  • Sengelinned inkluderet
  • Turistskat: ca. 1,00 € pr person pr nat (betales lokalt, obligatorisk)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skiområdet: Le Grand Massif

Højde

2500m
900m

Piste

41km

107km

117km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104463 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel