lørdag 14 april, 7 dage, 6 personer inkl. liftkort, Uden pension

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Le Buet

Residence Le Buet ligger perfekt placeret i forhold til skiløb, med kun 50 meter hen til pisten kunne det ikke være mere optimalt. Fra lejlighederne kan du nyde den fantastiske udsigt udover skiområdet Grand Massif. Der er heller ikke langt ind til byens centrum i så fald du vil ind og prøve en af de lokale restauranter.

Lejligheder er simple men ganske funktionelle. Der er et fuldt udstyret, og funktionelt køkken som kan klare den daglige madlavning uden problemer. Dette er et familievenligt sted med fokus på skiløbet, som må siges at være helt i særklasse.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 100 meter, Morillon: ca. 5 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 50 meter
 • Afstand til skilift ca. 50 meter
 • Afstand til nærmeste butikker ca. 100 meter

Læs mere

 • Hyggelige lejligheder
 • 50 meter fra pisten og liften
 • Godt til familier

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception (åbent lørdag fra kl. 16:00 til 20:00, lukket onsdag)
 • Elevator
 • Parkeringsplads ca. 800 meter

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skiområdet: Le Grand Massif

Højde

2500m
900m

Piste

41km

107km

117km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=171406 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel