lørdag 7 april, 7 dage, 2 personer inkl. liftkort, Halvpension

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Chardonelles

Hotel Les Chardonelles er et stemningsfuldt hotel kendt for fremragende service og det gode køkken. Det har været meget populært blandt vore gæster gennem årene. Ud over servicen må hotellets beliggenhed også kaldes fremragende. På kun 5 minutters gangafstand ligger Superdévoluys hyggelige centrum. Her kan du more dig i de sjove barer og restauranter. Desuden findes de pragtfulde pister i dette kompakte skiområde bogstaveligt talt om hjørnet. Før du ved det, står du på ski for at udforske de forskellige styrtløb. Er du træt efter en lang dag på pisten? Så kan du benytte én af de mange wellnessfaciliteter, som du i de fleste tilfælde kan bruge gratis. Og hvis dine børn har energi tilbage, så kan de more sig med hotellets underholdning. Dette hyggelige hotel er et godt valg for en vellykket ferie i sneen.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 200 meter
 • Afstand til pengeautomat ca. 100 meter
 • Lige ved skipisten
 • Afstand til skilift ca. 100 meter

Læs mere

 • Stemningsfuldt hotel
 • Central beliggenhed
 • Mange gratis wellnessfaciliteter
 • Stor early booking rabat!

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception (åbent: lørdag fra 08:00 til 12:00 og fra 14:00 til 19:30)
 • Elevator
 • Ingen safetybox

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Morgenmaden serveres som buffet og om aftenen er der en treretters middag. En gang om om ugen er der en tartiflette- og en raclette-aften. Ved helpension serveres frokosten fra buffet og det er desuden muligt at lave sig en frokostpakke.

HELPENSION

  8 dage 23.12 - 07.04 974,75,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

  Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

  Højde

  2500m
  1500m

  Antal piste

  5

  14

  27

  9

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 5
  Sleeplift 17

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  35km

  Funpark

  1

  Sol og sne
  Le Massif du Dévoluy ligger i Superdévoluy og La Joue du Loups skiområde. Det er et perfekt område som er velegnet for skiløbere og snowboardere på ethvert niveau. Det er et af de største områder i de sydlige Alper. Her mødes sneen fra norden med sydens sol. Kort sagt: den perfekte kombination!

  For nybegyndere og eksperter
  De lave pister er lidt fladere, og er derfor meget velegnede for nybegyndere. De højere beliggende pister byder på utrolig mange muligheder for de mere øvede skiløbere. For de rigtige ’skibumser’ findes der gode offpiste muligheder og udfordrende sorte pister, såsom det sorte styrtløb ’la Mure’. For freestylere (skiløbere, snowboardere og snowbladers) findes der i Superdévoluy sneparken ’Mushroom park’, med halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross. Nybegyndere kan endda også få en forsigtig instruktion i freestyling her.

  En stor del af Superdévoluys pister ligger på Nordskråningerne. Her er næsten altid frisk puddersne. Desuden bliver faciliteterne med kanonsne udvidet regelmæssigt, så at også de lavere beliggende dele og styrtløbet forbliver på et højt niveau.

  Langrendsløbere har adgang til 35 kilometer på løjper; man behøver ikke at købe et skipas, men man køber selv et særligt langrendspas i Superdévoluy eller La Joue du Loup.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Le Massif du Dévoluy

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=39819 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel