Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Hotel Kaya

Chalet Hotel Kaya er et vældigt charmerende byggeri, med sin klassiske franske charme kombineret med en mere moderne indretning, får man her en følelse af behagelig fransk alpestemning. Personalet er ekstremt venligt og vil gøre alt for at sikre dig det bedst mulige ophold. Indkvarteringen er placeret direkte ud til pisten for at gøre det hele endnu bedre. Der er 400 meter ind til centrum af Reberty, og 3 km væk finder du centrum af Les Menuires som altid summer af liv, og tilbyder en række forskellige restauranter og barer.

Værelserne er moderne og varme i indretningen, med mange levende farver som skaber en tryg og hyggelig følelse. De er selvsagt perfekte til at få slappet af efter en lang dag i sneen. Der er også spafaciliteter som byder på spa, sauna, hamam og en stor pool. Alle værelser er ydermere udstyret med DVD afspillere til en rolig aften derhjemme. Der er sydvendte altaner og balkoner tilknyttet værelserne så du kan få det maksimale ud af udsigten og nyde den lune eftermiddagssol.

Læs mere

  • Ski in/out
  • Luksuriøse værelser
  • Pool, sauna and hammam
  • Fantastisk udsigt
  • Solterasse

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Skiområdet Les Menuires er en del af Les Trois Vallées

Højde

2850m
1400m

Piste

38km

62km

60km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 2
Stoeltjeslift 13
Sleeplift 6

Gletscher

Ingen

Langrend

28km

Funpark

Ingen

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skiområdet: Les Trois Vallées

Højde

3200m
1300m

Piste

60km

204km

240km

96km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 42
Stoeltjeslift 58
Sleeplift 169

Gletscher

1

Langrend

118km

Funpark

5

Velkommen til et af verdens største skiområder
I Savoy ligger puddersne-paradiset Les Trois Vallées. Val Thorens er den højest beliggende franske skisportsby i området og dens bymidte ligger på 2300 meters højde! Herfra fører liftsystemet dig længere op i området. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 184 skilifte og 606 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

Off piste paradis
For snowboardere er der funpark, halfpipe og boardercross. Desuden er det nærmest et ubegrænset off-piste mekka for freeriders. I Val Thorens er der næsten ingen mulighed for langrend, men det er der derimod i Méribel, La Tania og Les Menuires.

Vælg mellem to liftkort
Tager du på skiferie i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet: Val Thorens (140 km pister), Les Menuires / St. Martin de Belleville (160 km pister) eller Meribel (150 km pister) eller et skipas for hele skiområdet Les Trois Vallées (606 km pister). For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, er det klogt at anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Gletscheren lukkes dog ofte tidligt i sæsonen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5381827 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel