Résidence Le Chalet de l'Ours

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Le Chalet de l'Ours

8,6

Residence Le Chalet de l'Ours ligger i Arc 2000 og er et pragtfuldt lejlighedskompleks bygget i Savoyardestil. Dette fantastiske 4-stjernede lejlighedshotel er meget atmosfærisk og luksuriøst. Værelserne er nydeligt indrettede og er udstyret med en hyggelig pejs. Ikke langt derfra ligger Résidence Le Chalet Altitude, hvor du kan gøre brug af swimmingpool og sauna. Ligger også tæt ved centrum med butikker og restauranter. Kort sagt; et hyggeligt og fantastisk kompleks hvor din vintersportsferie kan starte så snart du ankommer.

Læs mere

  • Luksuslejligheder
  • 100 meter fra pisten
  • Muligt at stå på ski til komplekset
  • Gratis brug af sauna og swimmingpool på Le Chalet Altitude

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skiområdet: Paradiski

Højde

3250m
1250m

Piste

89km

166km

162km

8km

Lifte

Treinen 0
Cabine 8
Gondel 1
Stoeltjeslift 36
Sleeplift 81

Gletscher

2

Langrend

153km

Funpark

3

Endeløse pister
Det store varierede skiområde Paradiski består af Les Arcs, Peisey-Vallandry, La Plagne og Champagny og Vanoise og samlet er der 426 km pister. Disse områder igen forbundet af Vanoise Express. Denne kabellift har en længde på 2 km og kan bringe op til 200 mennesker fra den ene side til den anden på bare 4 minutter.

På grund af skiområdets enorme størrelse og de store højdeforskelle (1250-3250 meter) er Paradiski særdeles attraktivt for både begyndere og øvede skiløbere og snowboardere. For snowboardere er der 4 snowboardparker og 4 crossbaner. Der bliver organiseret en boardercross konkurrence hver uge. Også for langrend er der rigeligt med muligheder, der er nemlig ca. 150 kilometer løjper spredt over hele skiområdet.

Skiferie for alle i Paradiski
Mulighederne i Paradiski er uendelige. Dette gælder ikke kun for pisterne (fra nemme til meget udfordrende), men også for feriemålene. Der er feriemål for de unge, som Les Arcs og La Plagne, og de mere roligere feriemål som Mont Albert og Peisey-VALLANDRY, der er mere egnede for familier. Med to toppe på over 3000 meter er snesikkerheden garanteret.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=145068 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel