lørdag 9 december, 7 dage, 4 personer inkl. liftkort, Uden pension

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Casa Magoa

Casa Magoa er en autentisk lejlighed beliggende ved indgangen til den dejlige italienske landsby Canazei. Omgivet af de mange nåletræer og med en smuk udsigt over toppen af bjergene, tilbydes du de bedste omgivelser. Når turen går mod pisterne, er der ski (busstoppested) kun et stenkast fra din dør. Lejlighederne er 3værelses og både lyse og rummelige. Alle møbler er i træ for at skabe den autentiske bjergstemning, og køkkenet giver dig mulighed for at spise hjemme, hvis du har lyst til en aften med hjemmelavet mad. Vi anbefaler dog at du besøger en af de mange hyggelige restauranter i centrum af Canazei (kun 500 meter væk), hvor de tilbereder lækker mad. Desuden er området kendt for sin afterski, så sørg også for at besøge en af ​​de mange pubber og barer efter din sidste tur på pisterne.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum ca. 500 meter
 • Afstand til lufthavn ca. 160 kilometer
 • Afstand til busstoppested ca. 60 meter
 • Afstand til pengeautomat ca. 500 meter

Læs mere

 • Nær (ski) busstoppested
 • Lys og rummelig lejlighed
 • Med bus eller bil
 • Let adgang til centrum

Faciliteter

 • Autentisk overnatningssted
 • Ingen elevator
 • Parkeringsplads
 • Ikke egnet for handicappede

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Skiområdet Val di Fassa er en del af Super Dolomiti

Højde

2425m
1450m

Piste

14km

82km

33km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 8
Gondel 5
Stoeltjeslift 29
Sleeplift 16

Gletscher

Ingen

Langrend

70km

Funpark

3

Val di Fassa i Dolomiti Superski
Val di Fassa byder på fantastisk skiløb og er et omfattende skiområde med noget for alle. Det er et paradis for familier med børn, der er lange og brede pister for begyndere, der er sorte pister og pukkelpister pister til øvede skiløbere. Val di Fassa ligger i det store område af Dolomiti Superski og har direkte forbindelse til den berømte Sella Ronda. Dolomiti Superski er et af de største skiområder i verden.

Hvis du skulle være så uheldig at komme i en periode uden sne, så skal du ikke være bekymret, for hele området kan dækkes med kunstsne, herunder Sella Ronda. Hvis du, som øvet skiløber, vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, så kan det anbefales at afprøve den næsten lodrette "Alberto Tomba" piste. Denne piste er nummer 6 på top 10  over de smukkeste pister i verden.

Oplevelser for hele familien i Val di Fassa
Selv uden for pisterne har Val di Fassa masser at byde på. Besøg fx "Kids" i Canazei, som er en park for børn fra 4 år, hvor de kan spille spil, lege med udstoppede dyr og få et første møde med sne. I Ciampac over Alba er en legeplads, hvor instruktører og guider leverer underholdning. For teenagere er der en snowpark i Pozza di Fassa.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Val di Fassa

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

Skiområdet: Super Dolomiti

Højde

2950m
1000m

Piste

120km

730km

370km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 48
Gondel 15
Stoeltjeslift 204
Sleeplift 211

Gletscher

Ingen

Langrend

1082km

Funpark

2

Skiferie i Dolomiti Superski
Dolomiti Superski er et af verdens største skiområder og byder på intet mindre end 1200 km pister og mere end 450 lifter. Området er særligt populært blandt danskere pga. de mange charmerende byer og den høje snesikkerhed, som findes i området. Dette betyder at mange af gæsterne i Dolomiti Superski vender tilbage år efter år, når familien skal på skiferie.

Hyggelige landsbyer og masser af skiløb
De små hyggelige bjerglandsbyer og skiløb i mellem 1200-3269 meters højde, er den perfekte kombinationen til en hyggelig skiferie. I Dolomiti Superski finder du bl.a. de populære områder
Val Gardena, Val di Fassa og Arabba Marmolada. Derudover er det også i Dolomiti Superski at du finder den berømte Sella Ronda, som har hele 500 km sammenhængende pister.

Skiløb for alle
Hvis du foretrækker langrend frem for alpint skiløb, så er Dolomiti Superski også et oplagt valg, da området byder på mere end 1000 km langrendsspor.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Super Dolomiti

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=149433 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel