1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Italien
  4. Val di Sole
  5. Marilleva
Marilleva

Skiferie til Marilleva

Info omkring destinationen

Skiferie i Marilleva – Familievenlig satellitby

Marilleva er en relativ ny by, som en del af skiområdet, Val di Sole, i Italien. Området er kendt for sine mange solskinstimer og rolige vindforhold. Marilleva opstod i 1960’erne med det formål at give de tilrejsende en god skioplevelse. Dette betyder bl.a. at ingen af byens indkvarteringer ligger særligt langt væk fra byens to lifte. Byen har et godt udvalg af både butikker, restauranter, barer og et sportscenter.

Marilleva er inddelt i to bydele: Marilleva 900 og Marilleva 1400. Tallene hentyder til den højde, som bydelene ligger i. Bydelene er forbundet med en gondollift. Skiområdet er forbundet til Madonna di Campiglio, dog kræves der her et udvidet liftkort for at kunne få adgang til dette område. På baggrund af byens beliggenhed og faciliteter er den særligt velegnet til familier med børn.

Rejser du med bus til Marilleva? Bemærk venligst:

Bussen stopper kun i Marilleva 900. Hvis din indkvartering er beliggende i Marilleva 1400, skal du tage liften fra Marilleva 900 til 1400. Der kan forekomme yderligere omkostninger ved at benytte liften, som skal betales lokalt. Liften til Marilleva 1400 er en stor kabinelift, hvor der er plads til bagage m.m. Ved hjemrejse skal du igen benytte liften for at komme til bussens opsamlingssted.

Skiferie i Marilleva - Høj snesikkerhed og masser af sol

Trods Val di Soles solrige beliggenhed, så har skiområdet en høj snesikkerhed. Dette skyldes dels den høje beliggenhed i optil til 3000 meters højde samt dels de mange snekanoner, som sikrer skiløberne og snowboarderne flotte velpræparerede pister.

På en skiferie til dette skiområde kan du nyde godt af de hele 146 kilometer pister, hvor du kan stå på ski eller snowboard i 800-3000 meters højde. Dertil finder du her hele fem forskellige fun-parker i området, hvor du kan teste dine evner på ski eller snowboard. Her finder du også parker specielt egnet for børn, hvor der er masser af plads for de små at boltre sig på. Hvis du leder efter lidt større udfordringer i form af stejle pister, så kan vi anbefale, at du tager et smut forbi Pinzolo-området.

Skiferie til Marilleva med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et begrænset udvalg af skirejser til Marilleva. Men uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb noget at tilbyde dig i området, Val di Sole. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Pistekilometer

37Km
78Km
58Km
0Km
Total 173Km

Antal lifte

19

39

8

Højde

3000m
800m

Gletscher

0

Langrend

27Km

Funpark

5

Val di Sole
Val di Sole
Val di Sole
Val di Sole

Populært rejsemål blandt

Ældre par Familie med små børn