Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Das Kaltenbach Lejlighedshotel

1. december slår Das Kaltenbach dørene op for deres aller første gæster nogensinde. Das Kaltenbach er et 4-stjernet luksus lejlighedshotel med moderne, komfortable lejligheder indrettet med lækkert træ og med alle faciliteter for en optimal ferie. Tv, radio, internet, veludstyrret køkken, balkon, hårtørrer med mere. Beliggenheden er ideel i rolige, grønne omgivelser blot 350 meter fra hovedliften i Kaltenbach, der på kort tid tager jer op til dagens skiløb i det fascinerede Hochzillertal-Hochfügen.  Das Kaltenbach er udstyret med en smuk wellnessafdeling, der bl.a. byder på sauna, infrarødkabine, afslapningsrum med udsigt, fitness og pool. Der er restaurant i komplekset, og der tilbydes "Brötchenservice", så I ikke behøver bevæge jer til bageren om morgenen.

Das Kaltenbach emmer af modernitet og luksus, og danner fornemme rammer om en god ferie for familie eller venner. 

Læs mere

  • Helt nyt kompleks
  • Wellnessafdeling med pool
  • Luksuslejligheder

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Skiområdet Hochfügen er en del af Zillertal

Højde

2500m
600m

Piste

40km

121km

41km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 7
Stoeltjeslift 13
Sleeplift 27

Gletscher

Ingen

Langrend

65km

Funpark

Ingen

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skiområdet: Zillertal

Højde

3250m
550m

Piste

36km

244km

167km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 32
Gondel 4
Stoeltjeslift 63
Sleeplift 77

Gletscher

1

Langrend

200km

Funpark

5

Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

Endeløse muligheder i Zillertal
Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=150959 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel