Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Lifthotel

7,9

Lifthotel ligger roligt i det smukke Spertental, kun 800 meter væk fra den lille, men livlige bymidte, hvor I finder caféer, restauranter, barer og butikker. Via en sti, kan I gå til badesøen fra hotellet, og der forefindes også swimmingpool med vandrutsjebaner og legepladser. Hotellet byder jer velkommen i rummelige familieværelser med all inclusive, samt wellnesscenter hvis I rigtig skal ned i gear og gennemforkæles. Er I til smukke vandreture, ligger stoleliften kun 400 meter fra hotellet, og bringer jer til de højere områder, med en fantastisk udsigt over Gaisberg. Et besøg i det berømte Kitzbühel bør også opleves, da dette er en af de mest berømte og smukke ferie- og sportsregioner i verden.Alle indkvarteringer i Kirchberg er inklusiv FamFun pakken, så du kan opleve endnu mere på din ferie. I Kirchberg kan du gratis deltage i følgende aktiviteter:• 1 guidet cykltur på E-citybike• 1 rundvisning i et ostemejeri, smag på forskellige oste og lad børnene bage deres eget brød• Et ugentligt fakkeltogt• Hiken ved Kneippanlage i Aschau• Mindst 2 chill & fun aktiviteterDet præcise program får du ved ankomst, og afhænger af vejret, erfaring og sammensætning af gruppen. Alle aktiviteter er persons-bundet og kan ikke overdrages til andre....

Læs mere

  • Rummelige familieværelser
  • Gode børnerabatter
  • Tæt på Kitzbühel

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Skiområdet Kirchberg/Kitzbühel er en del af Kitzbüheler Alpen

Højde

2000m
800m

Piste

25km

57km

91km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 11
Gondel 0
Stoeltjeslift 28
Sleeplift 7

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

Skiferie af høj kvalitet
En skiferie til Kitzbühel handler ikke kun om ski, for selvom skiområdet er fantastisk, så vil afterski og bylivet også være med til at gøre din ferie fantastisk. At Kitzbühel er af høj kvalitet afspejles i, at Kitzbühel regnes blandt de ti mest mondæne skisportssteder i Alperne. Udover at være blandt de ti bedste steder i Alperne, så er området blevet tildelt Tiroler-Pisten-Güte-Siegel, som gives til skiområder for bedste sikkerhed, hensigtsmæssige lifter, perfekte pister og god service. Så på din skiferie i Kitzbühel er der sandsynligvis alt, du skal bruge for at få en mindeværdig skiferie.

 

Skiområdet egner sig rigtig godt for øvede skiløbere eller snowboardere. Er du nybegynder er det oplagt at starte på Red Devils skiskolen, inden du starter ud på de begyndervenlige pister. Skiboligerne i området er komfortable og egner sig godt til familier eller grupper.

World Cup i Kitzbühel
Kitzbühel er også i centrum, når World Cuppen i styrtløb kommer forbi, så med lidt timing kan du få både godt skiløb og en alternativ oplevelse på din skiferie i Kitzbühel.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Kirchberg/Kitzbühel

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52188

Skiområdet: Kitzbüheler Alpen

Højde

3100m
800m

Piste

325km

1315km

1110km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 184
Stoeltjeslift 304
Sleeplift 428

Gletscher

3

Langrend

Ingen

Funpark

Ingen

Det næststørste skiområde i Europa, Kitzbühel Alperne er et fantastisk område for både nye og garvede skientusiaster.

Wilder Kaiser-Brixental - med omkring 279 km pister - er det største skiområde i Østrig, og den 8-personers gondol løber fra Kirchberger Spertental til Gampenkogel i Westendorf skiområde. Ki-Vest lægger afstand på næsten tre miles på lige under 10 minutter, med en kapacitet på 1600 personer i timen. Shuttlebusser giver en direkte forbindelse mellem gondolen Ki-West ved Aschau Kirchberg og Pengelstein Bahn i Kirchberg (1,5 km væk).

Med liftkortet Kitzbühel Alpen All Star Card kan du stå på ski i Alpachtal, Hochtal Wildschönau Schneewinkel, Saalbach-Hinterglemm-Leogang og Zell am See-Kaprun skiområdet. Disse fem områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nås med offentlige transportmidler.

 

Kitzbühel er sammen med Kirchberg, Jochberg, Mittersill og Pass Thurn ét stort skiområde, der ofte går under navnet Kirchberg/Kitzbühel. Uanset om du er skiløber eller snowboarder vil du blive godt underholdt i dette område, der har ca. 168 km pister du kan boltre dig på. Desuden er  Kitzbühel Horn et godt område for snowboardere. Gondolen forbinder skiområderne Kirchberg og Pass Thurn og fra Pass Thurn kan du tage én af de tre stoleskilifte til Jochberg. Hvis du vælger det større liftkort, Kitzbühel Alperne liftkortet, får du adgang til i alt 704 km pister.

Læs mere om Kitzbüheler Alpen

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52188
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=189221 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel