lørdag 16 december, 7 dage, 2 personer inkl. liftkort, Halvpension

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Landhotel Lerch Plankenau

7,6

Landhotel Lerch Plankenau er et hyggeligt og traditionelt hotel med beliggenhed i den lille by Plankenau, lige uden for st. Johann im Pongau. Lige foran hotellet holder skibussen, der ved visning af liftkort, tager dig gratis hen til skilifterne. Skiområdet byder på mange forskellige pister, og du har mulighed for at tage turen ned af bjerget og om på den anden side, hvor du lander i byen Wagrain. Efter en oplevelsesrig dag på ski, kan du på hotellet slappe af i saunaen eller spabadet(mod betaling). Værelserne kan rumme op til 4 personer. Landhotel Lerch Plankenau er et perfekt valg til dig, der gerne vil rejse med familien.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; Salzburg: ca. 62 kilometer, St. Johann im Pongau & Alpendorf: ca. 2,5 kilometer
 • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 60 kilometer
 • Skibus lige fra hotellet ( skibus gratis mod forevisning af billet)
 • Afstand til skilift ca. 2,5 kilometer

Læs mere

 • Ski in
 • Fredelig beliggenhed
 • Perfekt til familier
 • Wellness
 • Halvpension
 • Værelser med plads til 4
 • Stor early booking rabat!

Faciliteter

 • Reception
 • Safetybox (på værelset)
 • Lobby
 • Spisesal

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Morgenmaden serveres fra buffet, og aftensmaden består af en 4-retters aftenmenu med tilhørende salatbar.

Skiområdet Salzburger Sportwelt - Ski Amadé er en del af Ski Amadé

Højde

2180m
600m

Piste

95km

390km

275km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 47
Gondel 0
Stoeltjeslift 90
Sleeplift 81

Gletscher

Ingen

Langrend

260km

Funpark

2

Skiferie i Salzburger Sportwelt - Ski Amadé
Tilsammen udgør Flachau, Wagrain, St. Johann–Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt–Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos Salzburger Sportweld - eller Ski Amadé. Med sine 350 km pister og mere end 90 lifter er området ideelt for dig, der ønsker lange og varierede ture på ski og snowboard.

Skiløbet for alle i Ski Amadé
Lette og middelsvære pister betyder, at såvel nybegyndere og lettere øvede skiløbere kan nyde området. Dertil kommer naturligvis nogle få svære sorte pister, primært i Zauchensee, som nåes vis Flachauwinkl. Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre områder - her findes 8 lifter og 13 km varierede piser. Salzburger Sportwelt tilbyder langrendsløberen ca. 220 km spor.

Varierede og spændende oplevelser i Ski Amáde
Med Ski Amadé liftpasset har du ligeledes adgang til skiområderne i Schladming-Dachstein, Grossarltal, Hochkönig and Gastein. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men du kan let komme til dem med offentlig transport eller i bil. Ski Amade består således af 860 km pister og 270 moderne lifter. Her er således masser af muligheder for en spændende og varieret skiferie i Østrig.
Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Salzburger Sportwelt - Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skiområdet: Ski Amadé

Højde

2700m
600m

Piste

97km

483km

280km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 46
Gondel 1
Stoeltjeslift 98
Sleeplift 125

Gletscher

1

Langrend

714km

Funpark

Ingen

Ski Amadé - et af verdens bedste skiområder
Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport.

Sunweb tilbyder skirejser til følgende områder:

Salzburger Sportwelt - Ski Amade
Skisportsstederne i Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte gør dette et paradis for folk, der elsker smukke skiture.

De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skisportsstedet Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Salzburger Sportwelt tilbyder cirka 230 kilometer langrendsløjper!

Hochkönig - Ski Amade
Dette indbydende og hyggelige skisportssted ved foden af Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor de pæneste nedkørsler findes.

For snowboardere i Dienten findes en half pipe, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer og i alt er der omkring 40 kilometer stier. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. I Maria Alm er en 2 km lang sti med lys om aftenen.

Schladming-Dachstein - Ski Amade
Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Den årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Ski amadé er en sammenslutning af mange skiområder i Østrig, som har til formål – ikke kun at tilbyde dig Østrigs største skiområde – men også bringe merværdi til alle skiløbere. Ét liftkort giver adgang til 270 topmoderne liftanlæg , samt 860 kilometer pister i alle sværhedsgrader og til alle typer skiløbere.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=87744 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel