[SELECT_STATIC_INFO_OPTION]

Har du et spørgsmål om din ferie?

Stil dit spørgsmål her

Flyrejse

Flyselskaber Lufthavne Pas og visum Pas til børn Medicinpas Afgangstider – ændringer Flyforsinkelser Mødetidspunkt Bagagemærker Babyer og børn under 2 år Transport af ski/snowboard Overvægt Håndbagage Væsker i håndbagagen Service på flyet Kæledyr ombord på flyet Mindreårige, der rejser alene Transfer

Flyselskaber

Sunweb samarbejder med anerkendte og sikre flyselskaber. Hvilket flyselskab, der benyttes på de enkelte ruter, fremgår af hjemmesiden, af fakturaen og af dine rejsedokumenter.

Lufthavne

Du kan køre med tog mellem Københavns Hovedbanegård og Københavns Lufthavn det meste af døgnet. I dagtimerne er der flere afgange hver time – se mere information på www.dsb.dk. Du kan også køre med metro mellem Københavns Lufthavn og flere stationer i København centrum døgnet rundt. Har du spørgsmål vedr. Københavns Lufthavn kan du ringe på tlf. 32 47 47 47 eller se: www.cph.dk

Pas og visum

HUSK at medbringe dit pas, og at dette skal pakkes i håndbagagen sammen med penge, rejsebevis og medicin.

Der kræves ikke visum for danske statsborgere at rejse til andre EU-lande. Er du af en anden nationalitet, eller rejser du på dansk flygtningepas eller fremmedpas, bedes du venligst kontakte ambassaden for det land, du rejser til. Ved rejser til Østrig, Frankrig og Italien skal du medbringe passet for at kunne legitimere dig. Husk altid pas og kontroller udløbsdatoen i god tid. Sunweb påtager sig intet ansvar for manglende visum, glemt eller ugyldigt pas.

Pas til børn

Børn skal have deres eget pas, uanset hvor gamle de er. Læs mere om pas til børn på www.borger.dk/Sider/Ansoeg-om-eller-forny-dansk-pas

Medicinpas

Når du rejser og har medicin med, kan du risikere, at myndighederne i udlandet gerne vil bede om en årsag til, hvorfor du rejser med medicin. Det er derfor en god idé at medbringe et pillepas eller en medicinattest. Oplysninger om disse kan findes på www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/

Afgangstider – ændringer

Bemærk, at afgangstider kan være meget tidlige, eller at hjemkomsttider kan være meget sene. I ekstreme tilfælde forsøger vi, i løbet af reservationsproceduren at gøre opmærksom på, hvis du har en meget sen aften- og/eller natflyvning, men vi er afhængige af oplysningerne fra det pågældende flyselskab. Et charterflyselskab har ret til at ændre en flyvnings afgangstid indtil sidste øjeblik. Det kan også forekomme, at rejsetiderne bliver ændret kort før din afrejse, eller endda mens du er på ferie. I så fald vil du hurtigst muligt blive underrettet. Det kan også hænde, at du ankommer sent på ankomstdagen, samtidig med at du på afrejsedagen også rejser tidligt hjem igen. Sunweb har ingen indflydelse på disse afgangstider, og kan ikke drages til ansvar for dem. For at gøre risikoen for ændringer så lille som muligt, sender vi billetterne med den endelige flyveplan, kort før din afrejse (ca. én uge). Flytiderne kan ændre sig løbende, og vi kan derfor kun oplyse om foreløbige flytider, hvis disse også fremgår af vores hjemmeside. Fremgår de ikke her, er de endnu ikke kendt af os.

Flyforsinkelser

Flyforsinkelse kan forekomme på både ud- og hjemrejsen. Det sker kun sjældent, men når situationen opstår, er det vort mål, i samarbejde med flyselskabet og lufthavnspersonalet, at gøre ventetiden så bekvem for vore gæster som muligt. En flyforsinkelse er udtryk for, at flyselskabet lægger stor vægt på din sikkerhed.

Vi påtager os ikke udgifter eller yder godtgørelse for forsinkelser, på hvilke vi ikke har indflydelse. I tilfælde af uforudsete forsinkelser fralægger vi os desuden ansvaret for eventuelle udgifter til videre transport mellem lufthavn og hjemmet. Både ud- og hjemrejsetidspunkter kan du kontrollere på DR tekst-tv fra s. 480 og på lufthavnens hjemmeside.

Mødetidspunkt

På udrejsedagen beder vi dig venligst huske dit rejsedokument/billet. Du skal møde op i lufthavnen 120 minutter før anførte afgangstidspunkt. For sent fremmøde kan medføre, at du mister retten til flyrejsen. Sunweb påtager sig ikke ansvaret for tabt flyrejse, ved for sent fremmøde.

Bagagemærker

Al bagage skal have adresseetiketter. Da Sunweb sender billetterne via e-mail, vil du ikke modtage bagageetiketter. Vi anbefaler dig at bruge dine egne bagagemærker, samt evt. at notere navn og adresse på indersiden af din kuffert.

Babyer og børn under 2 år

En baby op til 2 år har ikke ret til eget sæde på flyrejsen eller på bustransfer. Klapvogne og barnevogne skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten. Det er alene op til check in personalet at bestemme, om en klapvogn/barnevogn kan medbringes til gaten. Klapvogne og barnevogne medbringes altid på rejsen på eget ansvar, og Sunweb påtager sig intet ansvar for beskadigede, bortkomne eller forsinkede klapvogne/barnevogne.

Transport af ski/snowboard

På flyvninger med Sunweb er det muligt at tilkøbe transport af ski/snowboard. Prisen afhænger af, hvilket flyselskab du flyver med.

EasyJet
På rejser med EasyJet koster transport af ski/snowboard ca. 530,-

Norwegian
På rejser med Norwegian koster transport af ski/snowboard ca. 430,-

Overvægt

Overvægt, udover den bagage, som er bestilt hjemmefra, afregnes direkte til lufthavnens personale. Prisen varierer afhængigt af hvilket flyselskab, der benyttes. Vi anbefaler, at du overholder vægtgrænserne, da afregning af overvægt i lufthavnen kan være væsentligt dyrere end ved forudbestilling af bagage. Bemærk desuden, at du, grundet begrænset bagageplads, kan blive nægtet at medbringe overvægt på flyvningen.

Håndbagage

Det er tilladt at medbringe ét stykke håndbagage pr. rejsende over 2 år. Den maksimale størrelse og vægt for håndbagage varierer fra flyselskab til flyselskab.

Væsker i håndbagagen

Det er kun tilladt at medbringe væsker og geléer i meget små mængder, og det skal være emballeret på den rigtige måde. Reglerne for væsker i håndbagagen er som følger:

  • Du må kun medbringe væsker og geléer i beholdere á max. 100 ml.
  • Disse beholdere skal opbevares i en gennemsigtig plastikpose.
  • Hver person må medbringe én gennemsigtig plastikpose.
  • Den gennemsigtige plastikpose må ikke kunne rumme mere end en liter.
  • Den gennemsigtige plasticpose skal være genlukkelig

Disse regler indbefatter ikke babymad til flyrejsen og medicin til flyveturen. Yderligere regler for håndbagage kan findes på:
www.cph.dk/for-rejsen/afrejseguide/bagageinfo/regler-for-handbagage/

Service på flyet

På alle flyvninger er det muligt at købe snacks og drikkevarer. Disse kan betales med kontanter.

Kæledyr ombord på flyet

Hvis du ønsker at medbringe kæledyr på din flyrejse, bedes du kontakte Sunwebs rejsekonsulenter og forhøre dig om mulighederne for dette.

Mindreårige, der rejser alene

Hvis en mindreårig skal rejse alene, skal Sunweb altid informeres om dette.

Transfer

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel hos Sunweb er transfer altid inkluderet I prisen. Transferbussen køres af lokalt personale. Det er vigtigt, at du indfinder dig ved bussen hurtigst muligt efter bagageudleveringen og tolden. Bussen venter kun i begrænset tid efter, at "strømmen" af passagerer ophører. Bemærk, at det er dit eget ansvar, at din bagage kommer på og af transferbussen, både på udrejsen og hjemrejsen. Hos Sunweb deler vi din information om mobilnummer med vores transferpartner, så vi kan informere dig om afgangstider for transfer.

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel