Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel La Mola

Hotel La Mola er et voksenhotel, som  ligger i centrum af Encamp. Det giver dig god mulighed for at nyde de mange spændende oplevelser, som en skiferie i Andorra har at byde på. Lige uden for døren holder byens lille tog, som nemt og hurtigt kører dig til den nærmeste skilift. Hotellet er nabo til Andorras nationale automobil museum, som huser biler fra de seneste 100 år. Du befinder dig desuden kun 5 minutters gang fra Encamp idrætscenter, hvor der både findes bowling, fittness, squash og svømmehal. Hotellet er enkelt indrettet, og det venlige personale står klar til at give dig en god ferie i Andorra. Hotel La Mola er et godt valg, hvis du vil nyde skiferien i Andorra til en god pris.

Læs mere

  • Billigt hotel
  • Skitoget holder ved hotellet
  • Voksenhotel

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

Skiområdet: Grandvalira

Højde

2640m
1710m

Piste

41km

53km

99km

9km

Lifte

Treinen 0
Cabine 4
Gondel 1
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 25

Gletscher

Ingen

Langrend

35km

Funpark

3

Oplev skiferien i Grandvalira
Grandvalira er intet mindre end et paradis for skisportsentusiaster. Området byder bjergtoppe i op til 2800 meters højde, 210 km pister og med 300 solskinsdage om året, er det en af de mest solrige skidestinationer i Europa. Udover den høje beliggenhed, så er området hjulpet godt på vej af de næsten 1100 snekanoner, som holder sneen frisk og pisterne flotte.

Grandvalira – Pister for alle
Pisterne i Grandvalira har noget for en hver smag. Her er smukke, brede pister med god plads til at øve sig for børn og folk, som er nye på pisterne. Området byder også på eventyrlige skovområder, hvor sneen virker tæt ved uberørt, og udsigten kan tage pusten fra de fleste. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så er udvalget stort og mulighederne mange. 

Grandvalira byder på mange aktiviteter uden for pisterne
Grandvalira byder på mange spændende aktiviteter, udover almindeligt skiløb. Du kan fx leje en hundeslæde, køre en tur på snescooter, gå med snesko, prøve en af de 4 snowparks eller prøve kræfter med helikopterskiløb. Hvis du er på jagt efter en helt særlig oplevelse, så kan det også anbefales at besøge den populære Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverer drinks i yderst spektakulære omgivelser. Det kan også anbefales at besøge Andorras hovedstad, Andorra la Vella, som byder på shopping ud over det sædvanlige - og så endda til toldfrie priser.

I Grandvalira findes der en del gode afterski-steder, hvor af flere af dem ligger direkte på pisterne. Nyd fx en kold øl og tapas i The Red  Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Her kan du slappe af i en hængekøje på terrassen, mens du nyder rytmerne fra barens DJ.

Rejs med Sunweb til Grandvalira
Vi har et godt udvalg af indkvarteringer til Grandvalira, og vi har helt sikkert også en, der passer til dig og dine medrejsende. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice i Grandvalira.

Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

Læs mere om Grandvalira

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=119496 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel