Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Alpenvue

Chalet Alpenvue er en traditionel chalet med en central beliggenhed i hjertet af Alpe d 'Huez. Dette chalet har en storslået udsigt over pisterne og de ​​omkringliggende bjerge. Den nærmeste stolelift er i en afstand af kun 150 meter og fører dig op til det snedækkede område i Alpe d'Huez. Hytten har et enkelt  design, men mangler ikke noget i udstyr. Slap af i sofaen efter en lang dag på ski og hop online med din bærbar computer eller smartphone. Nyd det hvide vintereventyrland fra Chalet Alpenvue!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 200 meter
 • Afstand til skipiste ca. 200 meter
 • Afstand til nærmeste butikker ca. 50 meter
 • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 100 meter

Læs mere

 • Traditionelt chalet
 • Central belligenhed
 • Fantastisk udsigt

Faciliteter

 • Autentisk overnatningssted
 • Parkeringsgarage
 • Parkeringsplads
 • Trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Højde

3330m
1120m

Piste

67km

119km

59km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 4
Gondel 16
Stoeltjeslift 24
Sleeplift 40

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

Ingen

Masser af sol og fantastisk skiløb
Skiområdet af Alpe d'Huez Grand Domaine Ski er også kendt som 'øen i solen'. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året og flere pister er placeret på den sydlige side af området. Mere end 325 snekanoner sikrer, at der altid er masser af sne på pisterne. Uden for rækkevidde af snekanonener, giver Des Rousses-gletscheren fremragende muligheder for skiløb. I alt finder du mere end 238 km pister og 84 lifte i skiområdet Alpe d'Huez Grand Domaine Ski, så selv de mest forkælede skiløbere og snowboardere har mere end nok.

Charmerende landsbyer og unikke oplevelser
Landsbyerne Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Auris en Oisans, Vaujany da Villard Reculas er alle en del af denne store region, og for erfarne skiløbere og snowboardere, venter "La Piste de Sarenne" ved Pic Blanc i en højde af 3330 meter. Det er den længste nedkørsel i Europa og en unik oplevelse. Nedadgående i i alt 16 uafbrudt km med en højdeforskel på 1450 m appellerer den til alle. Udover denne store piste er der masser af muligheder for nybegyndere og øvede skiløbere og snowboardere. Desuden er en half-pipe blevet bygget i Alpe d'Huez for snowboardere og freestyle skiløbere, nu beliggende på pisten i Premier Tronçon. Derudover er der utallige off piste nedkørsler, som venter på at blive erobret af freeride-entusiaster. Takket være den konstante sne i Alpe d'Huez er det også et glimrende valg for langrendsløbere. Der er ca. 50 km langrendsløb.

Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=119415 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel