Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Gelinotte

Chalet Gelinotte er en god base for lækker mad og afslapning i Oz en Oisans . Denne traditionelt inspirerede hytte omfatter pension, morgenmad , snacks og en 3-retters middag som serveres dagligt, så her behøver du ikke tænke på hverken indkøb eller opvask, men bare læn dig tilbage og nyd ferien.

 

Hytten har plads til 20 personer, så hele familien eller en stor gruppe af venner kan rejse sammen. Man kan du nyde den smukke natur og de lækre måltider . Chalet Gelinotte Beliggende ligger udkanten af ​​byens centrum , kun 100 m fra pisterne. Efter en aktiv dag udendørs, er det muligt at sidde i sauna eller jacuzzi.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I udkanten af centrum
 • Afstand til lufthavn Grenoble: ca. 95 kilometer: Chambery: ca. 120 kilometer, Geneve ca. 200 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 100 meter
 • Afstand til skilift ca. 200 meter

Læs mere

 • Halvpension
 • Perfekt til familier eller store grupper
 • Sauna og jacuzzi
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 1
 • Samlet antal bygninger: antal 1
 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Catering Service

Catering

Ved tilkøb af catering medfølger der 7 x morgenmad, 6 x eftermiddagste og kage eller snacks og 6 x aftensmenu frisk tilberedt for dig i din hytte. Aftensmaden serveres omkring kl. 19:30.
For børn t/o 11 år serveres der en 2-retters aftensmenu omkring kl. 18:00.

På forespørgsel er det muligt at tilkøbe frokost.

Vær opmærksom på at drikkevarer ikke er inkluderet i catering. Det er muligt at tilkøbe (bestilles og betales lokalt).

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Højde

3330m
1120m

Piste

67km

119km

59km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 4
Gondel 16
Stoeltjeslift 24
Sleeplift 40

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

Ingen

Masser af sol og fantastisk skiløb
Skiområdet af Alpe d'Huez Grand Domaine Ski er også kendt som 'øen i solen'. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året og flere pister er placeret på den sydlige side af området. Mere end 325 snekanoner sikrer, at der altid er masser af sne på pisterne. Uden for rækkevidde af snekanonener, giver Des Rousses-gletscheren fremragende muligheder for skiløb. I alt finder du mere end 238 km pister og 84 lifte i skiområdet Alpe d'Huez Grand Domaine Ski, så selv de mest forkælede skiløbere og snowboardere har mere end nok.

Charmerende landsbyer og unikke oplevelser
Landsbyerne Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Auris en Oisans, Vaujany da Villard Reculas er alle en del af denne store region, og for erfarne skiløbere og snowboardere, venter "La Piste de Sarenne" ved Pic Blanc i en højde af 3330 meter. Det er den længste nedkørsel i Europa og en unik oplevelse. Nedadgående i i alt 16 uafbrudt km med en højdeforskel på 1450 m appellerer den til alle. Udover denne store piste er der masser af muligheder for nybegyndere og øvede skiløbere og snowboardere. Desuden er en half-pipe blevet bygget i Alpe d'Huez for snowboardere og freestyle skiløbere, nu beliggende på pisten i Premier Tronçon. Derudover er der utallige off piste nedkørsler, som venter på at blive erobret af freeride-entusiaster. Takket være den konstante sne i Alpe d'Huez er det også et glimrende valg for langrendsløbere. Der er ca. 50 km langrendsløb.

Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187860 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel