Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Couleurs Soleil

7,4

The Residence Couleurs Soleil inviterer dig til at nyde en unik ferie, mellem vintersport og mange andre fornøjelser. Nyd godt af at bo tæt på butikker og restauranter samt den storslåede udsigt over Belledonne.

Imellem de sneklædte fyrretræer, kan man se Oz en Oisans, som er knyttet Alpe d'Huez.

Denne residens er af traditionel fransk arkitektur i træ og sten, og man bibeholder derfor den autentiske følelse. Indkvarteringen er rummelig med moderne indretning. De findes studios med en maksimal kapacitet på 4 eller 6 personer eller lejligheder, med plads til 12 personer. Som et par, en familie eller en gruppe venner, passer dette perfekt til jer! Fuldt udstyret køkken, fjernsyn, badekar,  og altan er blandt andet hvad residenset har at byde på.

Residence Couleur Soleil tilbyder også mange service for at opfylde dine forventninger. Elevator, gratis parkering, skirum, vaskeri, bagage service og gratis WiFi i receptionen .

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til lufthavn Grenoble: ca. 95 kilometer
 • Afstand til togstation Grenoble: ca. 55 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 250 meter

Læs mere

 • Ægte fransk alpestemning
 • Central placering
 • Panorama udsigt
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Reception
 • Elevator
 • Handikapvenlige værelser (på forespørgsel)
 • Trådløs internet internethjørne (gratis)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Det er muligt at tilkøbe halvpension. Denne serveres på Parking Le Roubier, som ligger ca. 50 meter fra ferieboligen.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Højde

3330m
1120m

Piste

67km

119km

59km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 4
Gondel 16
Stoeltjeslift 24
Sleeplift 40

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

Ingen

Masser af sol og fantastisk skiløb
Skiområdet af Alpe d'Huez Grand Domaine Ski er også kendt som 'øen i solen'. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året og flere pister er placeret på den sydlige side af området. Mere end 325 snekanoner sikrer, at der altid er masser af sne på pisterne. Uden for rækkevidde af snekanonener, giver Des Rousses-gletscheren fremragende muligheder for skiløb. I alt finder du mere end 238 km pister og 84 lifte i skiområdet Alpe d'Huez Grand Domaine Ski, så selv de mest forkælede skiløbere og snowboardere har mere end nok.

Charmerende landsbyer og unikke oplevelser
Landsbyerne Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Auris en Oisans, Vaujany da Villard Reculas er alle en del af denne store region, og for erfarne skiløbere og snowboardere, venter "La Piste de Sarenne" ved Pic Blanc i en højde af 3330 meter. Det er den længste nedkørsel i Europa og en unik oplevelse. Nedadgående i i alt 16 uafbrudt km med en højdeforskel på 1450 m appellerer den til alle. Udover denne store piste er der masser af muligheder for nybegyndere og øvede skiløbere og snowboardere. Desuden er en half-pipe blevet bygget i Alpe d'Huez for snowboardere og freestyle skiløbere, nu beliggende på pisten i Premier Tronçon. Derudover er der utallige off piste nedkørsler, som venter på at blive erobret af freeride-entusiaster. Takket være den konstante sne i Alpe d'Huez er det også et glimrende valg for langrendsløbere. Der er ca. 50 km langrendsløb.

Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144861 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel