Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Lejl. Les Hauts de la Drayre

Lejligheder Les Hauts de la Drayre har en god beliggenhed i hjertet af den franske bjergby Vaujany og kun en kort gåtur fra pisten. Lejlighederne er af simpel standard og kan rumme op til 8 personer. Trods den centrale beliggenhed, er her ganske fredeligt, så når du ikke lige opholder dig på pisterne, er her rig mulighed for at slappe af med familie eller venner. Lejlighederne har egen balkon, og det er derfor oplagt at nyde en god afterski-drink og den skønne udsigt fra balkonen efter en dejlig dag på ski. Vi anbefaler Lejligheder Les Hauts de la Drayre til alle, som vil bo fredeligt og centralt under skiferien i Frankrig.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til skilift ca. 250 meter
 • Afstand til nærmeste butikker ca. 30 meter
 • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 30 meter

Læs mere

 • Fredelige omgivelser
 • Lejligheder med plads til 8
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 60
 • Samlet antal etager: antal 5
 • Samlet antal bygninger: antal 3
 • Reception

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Højde

3330m
1120m

Piste

67km

119km

59km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 4
Gondel 16
Stoeltjeslift 24
Sleeplift 40

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

Ingen

Masser af sol og fantastisk skiløb
Skiområdet af Alpe d'Huez Grand Domaine Ski er også kendt som 'øen i solen'. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året og flere pister er placeret på den sydlige side af området. Mere end 325 snekanoner sikrer, at der altid er masser af sne på pisterne. Uden for rækkevidde af snekanonener, giver Des Rousses-gletscheren fremragende muligheder for skiløb. I alt finder du mere end 238 km pister og 84 lifte i skiområdet Alpe d'Huez Grand Domaine Ski, så selv de mest forkælede skiløbere og snowboardere har mere end nok.

Charmerende landsbyer og unikke oplevelser
Landsbyerne Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Auris en Oisans, Vaujany da Villard Reculas er alle en del af denne store region, og for erfarne skiløbere og snowboardere, venter "La Piste de Sarenne" ved Pic Blanc i en højde af 3330 meter. Det er den længste nedkørsel i Europa og en unik oplevelse. Nedadgående i i alt 16 uafbrudt km med en højdeforskel på 1450 m appellerer den til alle. Udover denne store piste er der masser af muligheder for nybegyndere og øvede skiløbere og snowboardere. Desuden er en half-pipe blevet bygget i Alpe d'Huez for snowboardere og freestyle skiløbere, nu beliggende på pisten i Premier Tronçon. Derudover er der utallige off piste nedkørsler, som venter på at blive erobret af freeride-entusiaster. Takket være den konstante sne i Alpe d'Huez er det også et glimrende valg for langrendsløbere. Der er ca. 50 km langrendsløb.

Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=98524 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel