Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Carlton

I centrum af Chamonix finder du det hyggelige Residence Carlton, hvor du kan finde den nærmeste piste og skilift inden for 500 meter.

Lejlighederne er enkelt indrettede men komfortable og hyggelige. De er alle udstyret med tekøkken og nogle har balkon og opvaskermaskine. Om aftenen kan du med fordel udforske byens centrum med dens spændende barer og restauranter.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Indkvartering af forskellige etablering/ejer
 • I centrum
 • Afstand til skipiste ca. 500 meter
 • Afstand til skilift ca. 500 meter

Læs mere

 • Centralt beliggende
 • 500 meter fra piste og skilift
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Elevator
 • Parkeringsplads
 • Eksklusiv sengelinned & håndklæder
 • Husdyr tilladt

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skiområdet: Chamonix Mont Blanc

Højde

3300m
1235m

Piste

30km

36km

46km

5km

Lifte

Treinen 1
Cabine 0
Gondel 18
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 16

Gletscher

1

Langrend

94km

Funpark

1

Besøg charmerende Chamonix Mont-Blanc
Chamonix Mont-Blanc er en charmerende landsby beliggende for foden af Mont Blanc. Byen er rig på historie, både i selve byen og i forhold til bedrifter på pisterne. Udover sin betydelige størrelse, så er byen også kendt for at have været vært ved det første vinter-OL, som blev afholdt i 1924. Siden har byen og området været populært blandt skientusiaster fra hel Europa.

Chamonix - skiløb i verdensklasse
Det er ikke uden grund, at området i sin tid blev valgt som OL-vært. Chamonix byder på skiløb i verdensklasse, hvilket bl.a. understreges de 180 km velpræparede pister, herunder en enkelt piste á 22 km. Chamonix' off piste område er ca. tre gange så stort og rummer det verdenskendte Aiguille du Midi Mountain. Off piste-området byder bl.a. på skiløb ned af Vallee Blanche, hvilket er en 22 km lang tur, som er ualmindelig smuk.

Aktiviteter i Chamonix
Selve byen Chamonix byder på et stort udvalg af gode restauranter, barer, caféer og butikker. Hvis du søger aktiviteter uden for pisterne, så har Chamonix også masser at byde på, herunder bowling, tennis, squash, skøjteløb og klatring. Chamonix har desuden et livligt natteliv, som starter når lifterne lukker og slutter ud på de tidlige morgentimer.

Chamonix anbefales til dig, der har erfaring med at stå på ski, og som gerne vil have pister i verdensklasse, samt bo i smukke omgivelser i en by med mange aktiviteter.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5380766 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel