Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence le Grepon

Dette smukke byggeri i chalet stil huser smukke og meget komfortable lejligheder. Blandt anrer findes der en meget stilfuld 35m² lejlighed som ligger på øverste etage af boligen. Det er 5 minutter fra centrum af Chamonix og tæt på skibus stop. Lejligheden har et fuldt udstyret køkken og en sydvendt balkon med udsigt over Mont Blanc. Yderligere er stuen udstyret med TV og DVD-afspiller .

Chamonix har en spektakulær beliggenhed og er naturlig opført som et World Heritage resort. Derudover kan den prale med en beliggenhed i 1000m højde, lige ved foden af ​​Aiguille du Midi og Mont Blanc

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Indkvartering af forskellige etablering/ejer
 • Afstand til centrum ca. 400 meter
 • Afstand til busstoppested ca. 100 meter
 • Afstand til skipiste ca. 1200 meter

Læs mere

 • Smuk og solrig placering
 • Lige ved skitransport
 • Fantastisk udsigt

Faciliteter

 • Husdyr ikke tilladt
 • Turistskat: ca. 1,00 € pr person pr nat (betales lokalt, obligatorisk)
 • Babyseng: på forespørgsel ca. 15,00 € pr uge (betales lokalt)
 • Barnestol på værelset: på forespørgsel ca. 10,00 € pr uge (betales lokalt)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

Skiområdet: Chamonix Mont Blanc

Højde

3300m
1235m

Piste

30km

36km

46km

5km

Lifte

Treinen 1
Cabine 0
Gondel 18
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 16

Gletscher

1

Langrend

94km

Funpark

1

Besøg charmerende Chamonix Mont-Blanc
Chamonix Mont-Blanc er en charmerende landsby beliggende for foden af Mont Blanc. Byen er rig på historie, både i selve byen og i forhold til bedrifter på pisterne. Udover sin betydelige størrelse, så er byen også kendt for at have været vært ved det første vinter-OL, som blev afholdt i 1924. Siden har byen og området været populært blandt skientusiaster fra hel Europa.

Chamonix - skiløb i verdensklasse
Det er ikke uden grund, at området i sin tid blev valgt som OL-vært. Chamonix byder på skiløb i verdensklasse, hvilket bl.a. understreges de 180 km velpræparede pister, herunder en enkelt piste á 22 km. Chamonix' off piste område er ca. tre gange så stort og rummer det verdenskendte Aiguille du Midi Mountain. Off piste-området byder bl.a. på skiløb ned af Vallee Blanche, hvilket er en 22 km lang tur, som er ualmindelig smuk.

Aktiviteter i Chamonix
Selve byen Chamonix byder på et stort udvalg af gode restauranter, barer, caféer og butikker. Hvis du søger aktiviteter uden for pisterne, så har Chamonix også masser at byde på, herunder bowling, tennis, squash, skøjteløb og klatring. Chamonix har desuden et livligt natteliv, som starter når lifterne lukker og slutter ud på de tidlige morgentimer.

Chamonix anbefales til dig, der har erfaring med at stå på ski, og som gerne vil have pister i verdensklasse, samt bo i smukke omgivelser i en by med mange aktiviteter.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Chamonix Mont Blanc

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=126115 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel