Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel La Flèche d'Or

7,6

Hotel La Flèche d'Or ligger i smukke omgivelser i Chatel og er et godt valg for dig, som ligger vægt på masser af komfort og gode faciliteter. Skibussen holder tæt ved hotellet, og du har således let adgang til områdets snedækkede pister. Hotellet har en hyggelig atmosfære, som indbyder til afslapning efter en skøn dag på pisterne. Hotellets dejlige wellness-center byder både på swimmingpool, spa og sauna, og her er desuden mulighed for at nyde en omgang massage (mod betaling). Indkvarteringen sker i hyggelige og pænt indrettede værelser, og både morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Sunweb anbefaler Hotel La Flèche d'Or til alle, som vil bo komfortabelt under skiferien i Frankrig.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 800 meter
 • Afstand til pengeautomat ca. 600 meter
 • Afstand til skipiste ca. 300 meter
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 10 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)

Læs mere

 • Flot hotel
 • Stilfuld spa
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Reception (åbent lørdag fra kl. 08:30 til 23:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 08:30 til 21:00)
 • Lobby
 • Morgenmadssal
 • TV-hjørne

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Måltiderne serveres fra buffet.

Skiområdet Chatel er en del af Les Portes du Soleil

Højde

2200m
1100m

Piste

8km

32km

30km

13km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 2
Stoeltjeslift 13
Sleeplift 24

Gletscher

Ingen

Langrend

12km

Funpark

1

Skisportsstedet Châtel har over 80 kilometer stier, og er en del af det enorme Portes du Soleil skiområde med 650 km pister i alt. Châtel er mest kendt for sine skipas Massif du Linga/Pré-la-Joux, Massif du Super-Châtel og de schweiziske landsbyer Torgon og Morgins, og er et smukt feriested for både begyndere og øvede. For avancerede skiløbere kan det anbefales at udvide til området Portes du Soleil. Uanset hvor garvet en skiløber du er, kan du købe skipas og opleve området på en helt ny måde, herunder det berømte Avoriaz. Med liftkort kommer du nemt omkring, da Châtel området har indført liftpas der aflæses automatisk ved skiliften.

Læs mere om Chatel

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skiområdet: Les Portes du Soleil

Højde

2460m
930m

Piste

65km

247km

298km

40km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 10
Stoeltjeslift 81
Sleeplift 102

Gletscher

Ingen

Langrend

243km

Funpark

9

Les Portes du Soleil - skiløb i Frankrig og Schweiz
Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Der er 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifte. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved liftene i Les Portes du Soleil. Skiområdet er meget udstrakt og liftsystemet fungerer perfekt.

Les Portes du Soleil byder på skiløb til alle
Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

Sjov og spænding for snowboardere
For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=91268 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel