Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Le Grand Lodge

7,3

Det lækre Résidence Le Grand Lodge ligger i fantastisk smukke omgivelser, ca. 800 meter fra centrum af Chatel. Liften og pisterne ligger ca. 1 km væk og nås nemt med den gratis skibussen, som kører hvert kvarter. Résidence Le Grand Lodge består af 2- og 3-værelses lejligheder, som kan rumme op til 8 personer. Lejlighederne er smagfuldt møbleret, og de er alle indrettet med køkken, samt balkon eller terrasse. Résidence Le Grand Lodge har både indendørs- og udendørs swimmingpool, samt jacuzzi. Sunweb anbefaler Résidence Le Grand Lodge til alle, som vil bo komfortabelt og i smukke omgivelser under skiferien i Chatel.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 800 meter
 • Afstand til lufthavn Génève ca. 75 kilometer
 • Afstand til togstation : Gare de Thonon les Bains: ca. 40 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 1 kilometer

Læs mere

 • Smuk beliggenhed
 • Swimmingpools
 • Smagfulde lejligheder
 • Gratis skibus
 • Lejligheder med plads til 8
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Reception (åbent: lørdag fra 09:00 til 12:00 og fra 17:00 til 19:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 09:00 til 12:00 og fra 17:00 til 19, lukket onsdag)
 • Lobby
 • Shuttlebus ( til skilifterne kører cirka hver 15 minut gratis)
 • Parkeringsgarage

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Skiområdet Chatel er en del af Les Portes du Soleil

Højde

2200m
1100m

Piste

8km

32km

30km

13km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 2
Stoeltjeslift 13
Sleeplift 24

Gletscher

Ingen

Langrend

12km

Funpark

1

Skisportsstedet Châtel har over 80 kilometer stier, og er en del af det enorme Portes du Soleil skiområde med 650 km pister i alt. Châtel er mest kendt for sine skipas Massif du Linga/Pré-la-Joux, Massif du Super-Châtel og de schweiziske landsbyer Torgon og Morgins, og er et smukt feriested for både begyndere og øvede. For avancerede skiløbere kan det anbefales at udvide til området Portes du Soleil. Uanset hvor garvet en skiløber du er, kan du købe skipas og opleve området på en helt ny måde, herunder det berømte Avoriaz. Med liftkort kommer du nemt omkring, da Châtel området har indført liftpas der aflæses automatisk ved skiliften.

Læs mere om Chatel

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skiområdet: Les Portes du Soleil

Højde

2460m
930m

Piste

65km

247km

298km

40km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 10
Stoeltjeslift 81
Sleeplift 102

Gletscher

Ingen

Langrend

243km

Funpark

9

Les Portes du Soleil - skiløb i Frankrig og Schweiz
Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Der er 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifte. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved liftene i Les Portes du Soleil. Skiområdet er meget udstrakt og liftsystemet fungerer perfekt.

Les Portes du Soleil byder på skiløb til alle
Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

Sjov og spænding for snowboardere
For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=92941 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel