Résidence Le Chalet les Marmottons

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Le Chalet les Marmottons

Trænger du til en afslappet tur med garanti for gode dage på pisterne, så er Résidence le Chalet les Marmottons, stedet du skal være. Résidence le Chalet les Marmottons ligger i dejlige omgivelser kun 300 meter fra centrum af La Rosiére. Selvom byen og omgivelserne oser af ren afslapning, så er det ikke tilfældet på pisterne. Området har hele 160 km. piste, som består af en god blanding af sorte, røde og blå piste – så der er noget for dig, om du er grøn eller rutineret skiløber. Residentet har alt fra 3- til 5-værelses hyggeligt indrettet lejligheder og med alt inden for overkommelige afstande, danner le Chalet les Marmottons skønne rammer for en dejlig skiferie. Vil du en tur i wellness efter en lang dag på pisterne, kan du benytte Residence Lodge Hemeras spafdeling cirka 300 meter væk (mod betaling). Opholdet er uden forplejning, men du har mulighed for bestilling af brødservice, så du hver morgen får leveret frisk morgenbrød. Vi anbefaler Résidence le Chalet les Marmottons til dig som ønsker et afbræk fra hverdagens stress på ski i Frankrig.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 300 meter
 • Afstand til skipiste ca. 350 meter
 • Afstand til skilift ca. 400 meter

Læs mere

 • Rolig beliggenhed
 • Hyggelige lejligheder
 • Mulighed for brødservice
 • Lejligheder med plads til 10

Faciliteter

 • Reception (åbent: lørdag fra 07:00 til 13:00 og fra 14:00 til 20:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 08:00 til 11:00 og fra 17:00 til 20:00)
 • Elevator
 • Lobby
 • Mulighed for at bestille morgenbrød

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52324

Skiområdet: Espace San Bernardo

Højde

2641m
1176m

Piste

26km

84km

50km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 2
Gondel 0
Stoeltjeslift 18
Sleeplift 18

Gletscher

Ingen

Langrend

10km

Funpark

2

Espace San Bernardo er storslået skiløb i 2 lande! Dette smukke område er nemlig placeret på grænsen imellem Frankrig og Italien. Den franske landsby La Rosiere er, via 160 kilometer godt præparerede pister, fundet med det italienske La Thuile.

For dem som elsker god plads på pisterne, fred og ro samt flot natur, er Espace San Bernardo lige sagen. De mange højtbelæggende og sydvendte pister, giver lys og stor chance for snesikkerhed.

Der er et stort udvalg af pister, udfordrende lange brede boulevarder og en udfordrende snowboard park. Området appellerer til de fleste, men specielt begyndere og børnefamilier vil finde området helt fantastisk.   

Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

Læs mere om Espace San Bernardo

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52324
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6136660 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel