Résidence Les Chalets du Galibier - ekstra Lejl.

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Les Chalets du Galibier - ekstra Lejl.

7,8

Résidence Les Chalets du Galibier byder på dejlige lejligheder med en god beliggenhed i Valloire. Lejlighederne er fordelt i fem store chaleter og byder på al den komfort, som du måtte ønske på din ferie. Lejlighederne er pænt indrettet, og der er brugt meget træ i indretningen, hvilket giver en varm og hyggelig atmosfære. Blandt Résidence Les Chalets du Galibiers faciliteter kan bl.a. nævnes indendørs swimmingpool og en sauna.

Résidence Les Chalets du Galibier ligger på pisten og blot 200 meter fra den nærmeste lift. Du kan desuden nemt og hurtigt tage skibussen til centrum af Valloire, hvor du finder et udvalg af restauranter, butikker og hyggelige aktiviteter.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 1 kilometer
 • Afstand til lufthavn Chambery: ca. 120 kilometer: Geneva: ca. 200,0 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 200 meter
 • Skibus lige fra hotellet

Læs mere

 • Beliggende på pisten
 • Opvarmet pool
 • Komfortable lejligheder
 • Sauna og hamam

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception (åbent: lørdag fra 08:00 til 12:00 og fra 14:00 til 20:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 08:00 til 11:30 og fra 16:30 til 20:00)
 • Elevator
 • Ingen safetybox

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Det er muligt at tilkøbe halvpension. Denne serveres som menu på Restaurant Le Diablotin, som ligger ca. 900 meter fra ferieboligen. Ved jule- eller nytårsmiddag vil der være et tillæg til prisen.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52213

Skiområdet: Galibier Thabor

Højde

2600m
1430m

Piste

14km

38km

66km

32km

Lifte

Treinen 0
Cabine 2
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 11

Gletscher

Ingen

Langrend

40km

Funpark

Ingen

Galibier - 150 km pister
Valmeinier og Valloire udgør tilsammen det største skiområde i Haute Maurienne, Galibier Thabor. Mere end tre fjerdedele af de 150 km pister findes i Valloire, hvilket går området ideelt for både ski- og snowboardentusiaster. Galibier Thabor byder på masser af udfordringer for både nybegyndere og garvede skiløbere og snowboardere.


Smukt skiløb og velfungerende skilifter
Galibier Thabor er en forholdsvis ny skisportsdestination, hvilket betyder at området byder på et moderne og velfungerende skiliftsystem. Samtidig forbindes Valmeinier og Valloire med en svævebane. Fra Valmeinier 1800 kan du tage på nogle fantastisk smukke ture til Valmeinier 1500, Les Verneys og Valloire.

Valloire og Valmeinier har tilsammen 40 km langrendspister, som varierer i sværhedsgrader, og for snowboardere findes en Fun park med masser af muligheder for at lave flotte tricks.

Besøg Val Thorens
Ca. 25 minutters kørsel fra Valmeinier, i byen Orelle, findes en skilift som fører til Val Thorens, der er en del af Les Trois Vallées. Området kan benyttes med et en-dagsliftkort, som kan købes for ca. 40 euro.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Galibier Thabor

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52213
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=193539 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel