Résidence Prestige Sun Valley

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Prestige Sun Valley

8,2

Residence Prestige Sun Valley er et pragtfuldt, nybygget lejlighedskompleks beliggende i Plagne Soleil. Lejlighederne er fuldt udstyrede og beliggende direkte på pisten, så du kan løbe på ski til døren. Her kan du fuldt ud nyde de mange ski-og snowboardmuligheder. Lejlighedskomplekset ligger midt i byen, hvilket betyder at du har alle faciliteter i La Plagne lige ved hånden. Derudover kører der også en gratis shuttlebus til de nærliggende områder. På dit overnatningssted er der også rigeligt at foretage sig. Der er en opvarmet indendørs swimmingpool og gratis brug af jacuzzi, sauna og tyrkisk bad. Kort sagt, alt er tilstede for at skabe en fantastisk vintersportsferie.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum til plagne soleil: ca. 100 meter og til plagne centre: ca. 1000 meter
  • Lige ved skipisten
  • Skibus lige fra hotellet ( skibus gratis mod forevisning af billet)
  • Afstand til skilift ca. 300 meter

Læs mere

  • Beliggende på pisten
  • Gratis brug af Spa

Faciliteter

  • Reception (åbent lørdag fra kl. 08:00 til 22:00)
  • Lobby
  • Mulighed for at bestille morgenbrød
  • Parkeringsgarage

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Skiområdet La Plagne er en del af Paradiski

Højde

3250m
1250m

Piste

40km

91km

80km

14km

Lifte

Treinen 0
Cabine 2
Gondel 8
Stoeltjeslift 35
Sleeplift 37

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

Ingen

Fantastisk skiløb i La Plagne
La Plagne er et fantastisk skiområde, der består af 10 forskellige landsbyer, hver især med deres egen landsbymidte og hyggelige atmosfære. Med 220 km pister og en højde på 1250-2100 meter over havet, byder dette område på smukke nedkørsler og noget for enhver smag.

Liftkort i La Plagne
Ved et ferieophold i La Plagne, kan I vælge mellem et liftkort til skisportsstedet La Plagne eller, mod et tillæg, booke et liftkort for hele Paradiski-området. Dette består af La Plagne, Peisey/Vallandry og Les Arcs. Disse steder er forbundet med Vanoise Expressen.

Læs mere om La Plagne

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skiområdet: Paradiski

Højde

3250m
1250m

Piste

89km

166km

162km

8km

Lifte

Treinen 0
Cabine 8
Gondel 1
Stoeltjeslift 36
Sleeplift 81

Gletscher

2

Langrend

153km

Funpark

3

Endeløse pister
Det store varierede skiområde Paradiski består af Les Arcs, Peisey-Vallandry, La Plagne og Champagny og Vanoise og samlet er der 426 km pister. Disse områder igen forbundet af Vanoise Express. Denne kabellift har en længde på 2 km og kan bringe op til 200 mennesker fra den ene side til den anden på bare 4 minutter.

På grund af skiområdets enorme størrelse og de store højdeforskelle (1250-3250 meter) er Paradiski særdeles attraktivt for både begyndere og øvede skiløbere og snowboardere. For snowboardere er der 4 snowboardparker og 4 crossbaner. Der bliver organiseret en boardercross konkurrence hver uge. Også for langrend er der rigeligt med muligheder, der er nemlig ca. 150 kilometer løjper spredt over hele skiområdet.

Skiferie for alle i Paradiski
Mulighederne i Paradiski er uendelige. Dette gælder ikke kun for pisterne (fra nemme til meget udfordrende), men også for feriemålene. Der er feriemål for de unge, som Les Arcs og La Plagne, og de mere roligere feriemål som Mont Albert og Peisey-VALLANDRY, der er mere egnede for familier. Med to toppe på over 3000 meter er snesikkerheden garanteret.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=173611 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel