Familieidyl og endeløse pister

Skiferie til Le Grand Massif

Skiområdet: Le Grand Massif

tilbage

Piste

41km

107km

117km

0km

265km Total

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Højde

2500m
900m

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

I denne region bookede

Alenerejsende
0,5%
Unge par
4,1%
Ældre par
6,2%
Familier med små børn
4,1%
Familier med større børn
26,4%
Vennegrupper
21,8%
Øvrige grupper
36,8%
Tip
Tip

Le Grand Massif har mange fantastiske udsigtspunkter, og mange steder er der sat borde og bænke op. Du kan således smøre dig en madpakke og nyde frokosten med udsigt over de fantastiske omgivelser. Maria, Vinterredaktør

Skiferie i Le Grand Massif

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Kort Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52329 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

36 indkvarteringer i Le Grand Massif

Vis alle ledige indkvarteringer i Le Grand Massif

I Le Grand Massif ligger 4 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel