Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Les Chalets de Jouvence

8,8

Les Chalets de Jouvence tilbyder stilfulde og charmerende lejligheder fordelt over 8 hytter. Alle hytter er placeret lige ved pisten, så du hver morgen kan stå direkte ud på de ny præparerede pister. Hytterne ligger desuden i gå afstand til centrum hvor du finder hyggeligere barer og restauranter.

Lejlighederne er den perfekte kombinationen af stilfuldt og traditionelt og kan rumme fra 2 -og op til 8 personer. Lejlighederne er blandt andet udstyret med rummeligt køkken med opvaskermaskine, morderne badeværelser, samt en skøn altan, hvor du kan nyde den vidunderlige udsigt over det snedækkede landskab.

Efter en lang og skøn dag på ski, kan du slappe af foran pejsen i den hyggelige lobby eller nyde hotellets skønne udvalg af wellness faciliteter som for eksempel opvarmet indendørs pool, sauna og jacuzzi.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 400 meter
 • Lige ved skipisten
 • Afstand til skilift ca. 50 meter

Læs mere

Sunweb Selections er vores mest populære hoteller, lejligheder og chaleter og din garanti for meget skiferie for pengene. Med Sunweb Selection bor du på dejlige hoteller og tæt på det meste.

Læs mere

Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

Se flere Selections

Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

 • Lige ved pisten
 • Wellness faciliteter
 • Charmerende værelser
 • Op til 8 personer

Faciliteter

 • Reception (åbent lørdag fra kl. 07:30 til 22:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 07:30 til 11:00 og fra 16:00 til 20:00)
 • Elevator
 • Lobby
 • Mulighed for at bestille morgenbrød

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skiområdet: Le Grand Massif

Højde

2500m
900m

Piste

41km

107km

117km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188984 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel