Résidence et Chalet Les Fermes de Samoëns

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence et Chalet Les Fermes de Samoëns

8

Résidence et Chalet Les Fermes de Samoëns er en forholdsvis ny lejlighed bygget i traditionel stil. Lejlighederne er spredt ud over flere bygninger iført flot design og er udstyret med moderne apparater. De luksuriøse hytter har et rummeligt og komfortabelt design. Den rummelige layout gør lejligheden til en ideel mulighed til en ferie med en gruppe af venner eller familie. Lejligheden tilbyder også gratis shuttle bus service, der fører dig til skilifterne i løbet af få minutter, så du kan få adgang til de imponerende pister i Le Grand Massif. Efter en lang dag på pisterne anbefales stærkt et besøg i den opvarmede indendørs swimmingpool, sauna og det tyrkiske dampbad. Efter en veludhvilet søvn, vil du så være klar til at ramme pisterne igen næste dag!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 800 meter
 • Afstand til lufthavn Geneve: ca. 50 kilometer
 • Afstand til togstation Cluses: ca. 20 kilometer
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 0 meter

Læs mere

 • Gratis skibus service
 • Forholdsvis ny lejlighed
 • Gratis brug af swimmingpool og spabad
 • Oftest booket Samoëns

Faciliteter

 • Klasse: luksus
 • Reception (åbent: lørdag fra 08:00 til 12:00 og fra 14:00 til 20:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 08:00 til 11:30 og fra 16:30 til 20:00)
 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skiområdet: Le Grand Massif

Højde

2500m
900m

Piste

41km

107km

117km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=173871 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel