Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence La Cour

Det hyggelige Résidence La Cour er indlejret imellem bjergene i Samoëns. Lejlighederne er pænt designet og har endda en fantastisk udsigt til de sneklædte bjergtoppe. Komplekset har en central beliggenhed, som er ideel, hvis du ikke ønsker at gå glip af noget, der foregår i dette spændende sted! Skiliften, der transporterer dig op til de mange pister er kun en kort gåtur fra komplekset. Skiskolen kan også findes her, hvis du ønsker at tage et par lektioner inden du tager ud for at opdage pisterne. Det livlige centrum af Samoëns er også blot et par minutters gang fra komplekset. Her finder du masser af underholdning i form af restauranter, butikker, barer og natklubber. Kort sagt, så er dette et centralt beliggende kompleks i smukke omgivelser!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 300 meter
  • Afstand til lufthavn Geneva: ca. 75 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 18,0 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 300 meter

Læs mere

  • Central beliggenhed
  • Smukke omgivelser

Faciliteter

  • Samlet antal værelser: antal 18
  • Samlet antal etager: antal 3
  • Samlet antal bygninger: antal 1
  • Klasse: komfort

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

Skiområdet: Le Grand Massif

Højde

2500m
900m

Piste

41km

107km

117km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 30
Sleeplift 34

Gletscher

Ingen

Langrend

50km

Funpark

3

Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

Femte størst i Frankrig
Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

Oplevelser for alle
For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

"Monument Historique"
Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Grand Massif

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144920 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel