Lækkert puddersne

Skiferie til Le Massif du Dévoluy

Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

tilbage

Antal piste

5

14

27

9

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 17

Højde

2500m
1500m

Gletscher

Ingen

Langrend

35km

Funpark

1

I denne region bookede

Alenerejsende
1,8%
Unge par
7,2%
Ældre par
1,8%
Familier med små børn
4,5%
Familier med større børn
27%
Vennegrupper
26,1%
Øvrige grupper
31,5%

Skiferie i Le Massif du Dévoluy

Sol og sne
Le Massif du Dévoluy ligger i Superdévoluy og La Joue du Loups skiområde. Det er et perfekt område som er velegnet for skiløbere og snowboardere på ethvert niveau. Det er et af de største områder i de sydlige Alper. Her mødes sneen fra norden med sydens sol. Kort sagt: den perfekte kombination!

For nybegyndere og eksperter
De lave pister er lidt fladere, og er derfor meget velegnede for nybegyndere. De højere beliggende pister byder på utrolig mange muligheder for de mere øvede skiløbere. For de rigtige ’skibumser’ findes der gode offpiste muligheder og udfordrende sorte pister, såsom det sorte styrtløb ’la Mure’. For freestylere (skiløbere, snowboardere og snowbladers) findes der i Superdévoluy sneparken ’Mushroom park’, med halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross. Nybegyndere kan endda også få en forsigtig instruktion i freestyling her.

En stor del af Superdévoluys pister ligger på Nordskråningerne. Her er næsten altid frisk puddersne. Desuden bliver faciliteterne med kanonsne udvidet regelmæssigt, så at også de lavere beliggende dele og styrtløbet forbliver på et højt niveau.

Langrendsløbere har adgang til 35 kilometer på løjper; man behøver ikke at købe et skipas, men man køber selv et særligt langrendspas i Superdévoluy eller La Joue du Loup.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Kort Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52332 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

18 indkvarteringer i Le Massif du Dévoluy

Vis alle ledige indkvarteringer i Le Massif du Dévoluy

I Le Massif du Dévoluy ligger 2 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel