Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalets La Crête du Berger

5,6

Chalets La Crête du Berger ligger i det dejlige La Joue du Loup, som er kendt for sin varme og traditionelle stil. Chaleterne ligger kun få minutter fra centrum og pisterne. Her bor du i et roligt område med nem adgang til alt hvad La Joue du Loup har at tilbyde.

Når du ankommer til Chalets La Crête du Berger, kan du parkere din bil på parkeringspladsen. Fra chaletet har du mulighed for at nyde en skøn panoramaudsigt over de smukke omgivelser. Trænger du til at slappe af efter en aktiv dag, har du mulighed for at benytte den indendørs opvarmede swimmingpool. I receptionsområdet findes wifi, således at du kan holde dig opdateret med omverdenen under din ferie.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum ca. 900 meter
  • Afstand til skipiste ca. 500 meter
  • Afstand til gondol ca. 500 meter

Læs mere

  • Chalet med udsigt over dalen
  • Ideelt for familier eller venner

Faciliteter

  • Turistskat: ca. 0,40 € pr person pr nat betales kontant eller med kreditkort (betales lokalt, obligatorisk)
  • Lagensæt: på forespørgsel ca. 8,00 € pr person pr uge(r) (betales lokalt)
  • Håndklædesæt: på forespørgsel ca. 4,00 € (betales lokalt)
  • Håndklædesæt: på forespørgsel ca. 3,00 € (betales lokalt)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Det er muligt at tilkøbe halvpension. Denne serveres på Restaurant La Grange, som ligger ca. 500 meter fra ferieboligen.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

Højde

2500m
1500m

Antal piste

5

14

27

9

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 17

Gletscher

Ingen

Langrend

35km

Funpark

1

Sol og sne
Le Massif du Dévoluy ligger i Superdévoluy og La Joue du Loups skiområde. Det er et perfekt område som er velegnet for skiløbere og snowboardere på ethvert niveau. Det er et af de største områder i de sydlige Alper. Her mødes sneen fra norden med sydens sol. Kort sagt: den perfekte kombination!

For nybegyndere og eksperter
De lave pister er lidt fladere, og er derfor meget velegnede for nybegyndere. De højere beliggende pister byder på utrolig mange muligheder for de mere øvede skiløbere. For de rigtige ’skibumser’ findes der gode offpiste muligheder og udfordrende sorte pister, såsom det sorte styrtløb ’la Mure’. For freestylere (skiløbere, snowboardere og snowbladers) findes der i Superdévoluy sneparken ’Mushroom park’, med halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross. Nybegyndere kan endda også få en forsigtig instruktion i freestyling her.

En stor del af Superdévoluys pister ligger på Nordskråningerne. Her er næsten altid frisk puddersne. Desuden bliver faciliteterne med kanonsne udvidet regelmæssigt, så at også de lavere beliggende dele og styrtløbet forbliver på et højt niveau.

Langrendsløbere har adgang til 35 kilometer på løjper; man behøver ikke at købe et skipas, men man køber selv et særligt langrendspas i Superdévoluy eller La Joue du Loup.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=80694 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel