Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalets Le Hameau des Cimes

Chalets Le Hameau des Cimes består af pæne fritliggende chaleter beliggende i gåafstand fra centrum af La Joue du Loup. Her bor du i rolige omgivelser og blot 50 meter fra pisterne, hvilket betyder at du slipper for lange gåture med skiene på nakken.

Chalets Le Hameau des Cimes kan rumme op til 10 personer og er velegnet ferie med familien eller en gruppe venner. Chaleterne er hyggeligt og traditionelt indrettet, og har alt hvad du behøver til en dejlig ferie.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 500 meter
 • Afstand til skilift ca. 200 meter
 • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 500 meter
 • Afstand til nærmeste restaurant ca. 50 meter

Læs mere

 • Tæt ved pisten
 • Mulighed for halvpension
 • Chalet med plads til 10 personer
 • Tæt ved centrum

Faciliteter

 • Reception (central reception)
 • Ingen elevator
 • Parkeringsgarage
 • Ikke egnet for handicappede

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Det er muligt at tilkøbe halvpension. Denne serveres på Restaurant La Grange som ligger ca. 50 meter fra ferieboligen. Halvpension består af morgenmadsbuffet og en 3-retters aften menu.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

Højde

2500m
1500m

Antal piste

5

14

27

9

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 17

Gletscher

Ingen

Langrend

35km

Funpark

1

Sol og sne
Le Massif du Dévoluy ligger i Superdévoluy og La Joue du Loups skiområde. Det er et perfekt område som er velegnet for skiløbere og snowboardere på ethvert niveau. Det er et af de største områder i de sydlige Alper. Her mødes sneen fra norden med sydens sol. Kort sagt: den perfekte kombination!

For nybegyndere og eksperter
De lave pister er lidt fladere, og er derfor meget velegnede for nybegyndere. De højere beliggende pister byder på utrolig mange muligheder for de mere øvede skiløbere. For de rigtige ’skibumser’ findes der gode offpiste muligheder og udfordrende sorte pister, såsom det sorte styrtløb ’la Mure’. For freestylere (skiløbere, snowboardere og snowbladers) findes der i Superdévoluy sneparken ’Mushroom park’, med halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross. Nybegyndere kan endda også få en forsigtig instruktion i freestyling her.

En stor del af Superdévoluys pister ligger på Nordskråningerne. Her er næsten altid frisk puddersne. Desuden bliver faciliteterne med kanonsne udvidet regelmæssigt, så at også de lavere beliggende dele og styrtløbet forbliver på et højt niveau.

Langrendsløbere har adgang til 35 kilometer på løjper; man behøver ikke at købe et skipas, men man køber selv et særligt langrendspas i Superdévoluy eller La Joue du Loup.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188790 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel