Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence l'Horizon Blanc

7,4

Résidence L’Horizon Blanc er et fint lejlighedskompleks og har en ideel beliggenhed, kun få minutter fra centum, butikker og pister. Tøv ikke med at booke din rejse til denne résidence. Her skal du nok få en dejlig skiferie!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter
  • Afstand til skilift ca. 100 meter

Læs mere

  • Central beliggenhed
  • Udsigt over pisten
  • Tæt på centrum

Faciliteter

  • Elevator
  • Parkeringsplads ca. 50 meter
  • Depositum (betales med kreditkort)
  • Turistskat (betales kontant eller med kreditkort)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Det er muligt at bestille halvpension mod tillæg. Denne serveres på Restaurant Stop, som ligger ca. 70 meter fra ferieboligen.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

Højde

2500m
1500m

Antal piste

5

14

27

9

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 17

Gletscher

Ingen

Langrend

35km

Funpark

1

Sol og sne
Le Massif du Dévoluy ligger i Superdévoluy og La Joue du Loups skiområde. Det er et perfekt område som er velegnet for skiløbere og snowboardere på ethvert niveau. Det er et af de største områder i de sydlige Alper. Her mødes sneen fra norden med sydens sol. Kort sagt: den perfekte kombination!

For nybegyndere og eksperter
De lave pister er lidt fladere, og er derfor meget velegnede for nybegyndere. De højere beliggende pister byder på utrolig mange muligheder for de mere øvede skiløbere. For de rigtige ’skibumser’ findes der gode offpiste muligheder og udfordrende sorte pister, såsom det sorte styrtløb ’la Mure’. For freestylere (skiløbere, snowboardere og snowbladers) findes der i Superdévoluy sneparken ’Mushroom park’, med halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross. Nybegyndere kan endda også få en forsigtig instruktion i freestyling her.

En stor del af Superdévoluys pister ligger på Nordskråningerne. Her er næsten altid frisk puddersne. Desuden bliver faciliteterne med kanonsne udvidet regelmæssigt, så at også de lavere beliggende dele og styrtløbet forbliver på et højt niveau.

Langrendsløbere har adgang til 35 kilometer på løjper; man behøver ikke at købe et skipas, men man køber selv et særligt langrendspas i Superdévoluy eller La Joue du Loup.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=55418 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel