Résidence Odalys L'Orée des Pistes

tilbage
lø 05 jan 2019 -  8 dage -  med 6 personer -  Uden pension
Se alle Anbefalet af Sunweb priser

Résidence Odalys L'Orée des Pistes

Résidence Odalys L'Orée des Pistes ligger i centrum af ​​skisportsstedet Superdévoluy. Lejlighederne er bygget i chaletstil og byder på smukke omgivelser. Nyd en solrig dag eller morgen på balkonen eller hop direkte ud på pisten. Efter en lang dag på pisterne kan du gå en kort tur i Superdévoluy. Søger du en stille aften, kan du tage en svømmetur i den opvarmede indendørs pool eller også slappe af i saunaen. Ved et ophold i disse lejligheder har du alt inden for rækkevidde.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 600 meter
  • Lige ved skipisten
  • Afstand til skilift ca. 200 meter
  • Afstand til skiskole ca. 800 meter

Læs mere

  • Chalet
  • Direkte på pisten

Faciliteter

  • Reception (åbent: lørdag fra 08:00 til 12:00 og fra 15:00 til 20:00, åbent: søndag fra 09:00 til 11:00 og fra 16:00 til 19:00, åbent: mandag til og med fredag fra kl. 09:00 til 11:00 og fra 16:00 til 19:00)
  • Lobby
  • Parkeringsgarage
  • Trådløs internet ved reception (gratis)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

Højde

2500m
1500m

Antal piste

5

14

27

9

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 17

Gletscher

Ingen

Langrend

35km

Funpark

1

Sol og sne
Le Massif du Dévoluy ligger i Superdévoluy og La Joue du Loups skiområde. Det er et perfekt område som er velegnet for skiløbere og snowboardere på ethvert niveau. Det er et af de største områder i de sydlige Alper. Her mødes sneen fra norden med sydens sol. Kort sagt: den perfekte kombination!

For nybegyndere og eksperter
De lave pister er lidt fladere, og er derfor meget velegnede for nybegyndere. De højere beliggende pister byder på utrolig mange muligheder for de mere øvede skiløbere. For de rigtige ’skibumser’ findes der gode offpiste muligheder og udfordrende sorte pister, såsom det sorte styrtløb ’la Mure’. For freestylere (skiløbere, snowboardere og snowbladers) findes der i Superdévoluy sneparken ’Mushroom park’, med halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross. Nybegyndere kan endda også få en forsigtig instruktion i freestyling her.

En stor del af Superdévoluys pister ligger på Nordskråningerne. Her er næsten altid frisk puddersne. Desuden bliver faciliteterne med kanonsne udvidet regelmæssigt, så at også de lavere beliggende dele og styrtløbet forbliver på et højt niveau.

Langrendsløbere har adgang til 35 kilometer på løjper; man behøver ikke at købe et skipas, men man køber selv et særligt langrendspas i Superdévoluy eller La Joue du Loup.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Le Massif du Dévoluy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147151 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel