Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Harmonie

Ophold dig i det meget bekvemt beliggende Chalet Harmonie i Les Deux Alpes. Den rummelige og komfortable chalet ligger blot 150 m fra pisterne og tæt på starten af ​​det dejlige og aflange centrum af Les Deux Alpes. Denne chalet kan rumme 12 mennesker og er knyttet til Chalet Marie. Ideelt til en vinterferie med venner eller familie. I det smukke solskinsvejr kan du nyde den meget store terrasse med en dejlig drink, mens du ser på de smukke omgivelser. Nyd vinterens klare bjergluft her i den dejlige Chalet Harmonie.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 100 meter
  • Afstand til skipiste ca. 150 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 25 meter

Læs mere

  • Gratis Wi-Fi
  • Ideel beliggenhed
  • Hyggelig opholdsstue med pejs

Faciliteter

  • Parkeringsplads
  • Depositum (betales kontant eller med kreditkort)
  • Sengelinned inkluderet
  • Viskestykker inkluderet

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

Skiområdet: Les Deux Alpes

Højde

3600m
1300m

Piste

30km

35km

118km

46km

Lifte

Treinen 2
Cabine 6
Gondel 0
Stoeltjeslift 24
Sleeplift 19

Gletscher

1

Langrend

20km

Funpark

1

Besøg en af Europas største gletsjere i Les Deux Alpes
I Les Deux Alpes er der 48 skilifte og gondoler og mere end 225 km pister. Gletscheren, som er en af de største gletsjere i Europa, sikrer en absolut snesikker skiferie. Selv om sommeren kan man stå på ski i Les Deux Alpes. Via denne gletsjer er der også en forbindelse til det kendteområde, La Grave. La Grave er kendt for sine spektakulære (off-piste) nedkørsler. Her kan du tage nedkørsler på ca. 900 meter. En oplevelse som henvender sig til øvede skiløbere og snowboardere. Det er dog tilrådeligt at have en guide med. Nedkørslen til La Grave er inkluderet i liftkortet på 6 dage.

Skiferie for alle
Der er naturligvis ikke kun udfordringer for erfarne skiløbere, men også rigeligt med muligheder for begyndere og let øvede. For sidstnævnte er der, især på gletscheren, nogle fremragende pister.

Masser af oplevelser
Les Deux Alpes har en stor funpark med bl.a. halfpipes, spine, diverse skihop og en boardercross, hvor der regelmæssigt afholdes konkurrencer. Parken ligger i intet mindre end på 2600 meters højde. For ti år siden begyndte opbygningen af denne funpark, og for hvert år bliver den bedre og større. For tre år siden blev den kåret som den bedste i Frankrig, og siden da er den blevet udvidet endnu mere.

Der er langrendspister i landsbyen og i den lavere beliggende landsby Venosc. Under ledsagelse af en guide kan du også tage op på gletscheren til den højere beliggende piste eller afprøve de gode off-piste muligheder.

Op i terrænet i Les Deux Alpes
Både fra centrum og fra distriktet Les Deux Alpes 1800 er der flere måder at komme højere op i terrænet. I Les Deux Alpes er der derfor næsten aldrig ventetid. Da flere af pisterne fører helt til landsbyen, behøver du aldrig at gå langt for at komme tilbage til din lejlighed eller dit hotel.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104859 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel