Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Lou Crouet

Fra den luksuriøse Chalet Lou Crouet har du en fantastisk udsigt over Les Deux Alpes. Denne chalet er smukt beliggende i udkanten af landsbyen. Skiliftene til begge områder er inden for gåafstand, så der er masser af valgmuligheder for alle. Skibussen standser lige foran din hytte og sikrer, at du kan komme til centrum på få minutter. Her kan du kigge i butikker og lade dig friste af de mange hyggelige restauranter. Som afslutning på dagen kan du allerede lægge planer for de resterende dage, mens du nyder en kold drink. Chalet Lou Crouet er et rummeligt og komfortabelt kompleks, der er bygget i traditionel stil. Her er du sikker på en fantastisk skiferie!      From the luxurious Chalet Lou Crouet you have a fantastic view of Les Deux Alpes. The chalet is beautifully situated on the edge of the village, just between the connection between the major and minor fields. The ski lifts to both areas are within walking distance, so there is plenty of choices for everyone. The ski bus stops is right in front of your chalet and ensures that you can get to the center within minutes. Here you can look around the shops and get a bite to eat in one of the many cozy restaurants. To round off the day you can discuss plans for the next day while enjoying a dri...

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum ca. 600 meter
 • Afstand til skipiste ca. 25 meter
 • Afstand til skilift ca. 25 meter
 • Afstand til nærmeste butikker ca. 600 meter

Læs mere

 • Charmerende chalet
 • Fantastisk udsigt
 • Tæt på pisten

Faciliteter

 • Parkeringsplads
 • Depositum (betales kontant eller med kreditkort)
 • Sengelinned
 • Eksklusiv håndklæder

Flere faciliteter

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

Skiområdet: Les Deux Alpes

Højde

3600m
1300m

Piste

30km

35km

118km

46km

Lifte

Treinen 2
Cabine 6
Gondel 0
Stoeltjeslift 24
Sleeplift 19

Gletscher

1

Langrend

20km

Funpark

1

Besøg en af Europas største gletsjere i Les Deux Alpes
I Les Deux Alpes er der 48 skilifte og gondoler og mere end 225 km pister. Gletscheren, som er en af de største gletsjere i Europa, sikrer en absolut snesikker skiferie. Selv om sommeren kan man stå på ski i Les Deux Alpes. Via denne gletsjer er der også en forbindelse til det kendteområde, La Grave. La Grave er kendt for sine spektakulære (off-piste) nedkørsler. Her kan du tage nedkørsler på ca. 900 meter. En oplevelse som henvender sig til øvede skiløbere og snowboardere. Det er dog tilrådeligt at have en guide med. Nedkørslen til La Grave er inkluderet i liftkortet på 6 dage.

Skiferie for alle
Der er naturligvis ikke kun udfordringer for erfarne skiløbere, men også rigeligt med muligheder for begyndere og let øvede. For sidstnævnte er der, især på gletscheren, nogle fremragende pister.

Masser af oplevelser
Les Deux Alpes har en stor funpark med bl.a. halfpipes, spine, diverse skihop og en boardercross, hvor der regelmæssigt afholdes konkurrencer. Parken ligger i intet mindre end på 2600 meters højde. For ti år siden begyndte opbygningen af denne funpark, og for hvert år bliver den bedre og større. For tre år siden blev den kåret som den bedste i Frankrig, og siden da er den blevet udvidet endnu mere.

Der er langrendspister i landsbyen og i den lavere beliggende landsby Venosc. Under ledsagelse af en guide kan du også tage op på gletscheren til den højere beliggende piste eller afprøve de gode off-piste muligheder.

Op i terrænet i Les Deux Alpes
Både fra centrum og fra distriktet Les Deux Alpes 1800 er der flere måder at komme højere op i terrænet. I Les Deux Alpes er der derfor næsten aldrig ventetid. Da flere af pisterne fører helt til landsbyen, behøver du aldrig at gå langt for at komme tilbage til din lejlighed eller dit hotel.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Deux Alpes

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104858 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel