Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Le Husky - Med cateringservice

Hvis du leder efter en ferie hvor dig og din familie/venner kun skal tænke på afslapning og skiløb, er Chalet Le Husky den perfekte indlogering for jer! Her bliver morgen – og aftensmad nemlig tilberedt til jer.

Hytten er bygget i traditionel Savoyard stil med brug af træ, som giver bygningen en fantastisk autentisk stemning af varme og afslapning, både inden -og udvendigt. Pisten ligger ca. 150 meter fra hytten og hvis der er sne nok, kan du stå på ski til døren.

Efter en skøn dag på ski kan i bare slappe af foran pejsen, spille et spil og nyde hinandens selvskab, imens i venter på middagen bliver tilberedt til jer. Hvis du er lidt anspændt efter en lang dag på ski, kan du med fordel tage en tur i hyttens sauna eller jacuzzi.

Hytten består af 3 etager og kan rumme fra 14 – og op til 17 personer. Denne charmerende, luksus hytte er derfor perfekt til grupperejser.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; Hameau de Bettaix: ca. 50 meter, Les Menuires: ca. 4,1 kilometer
 • Afstand til pengeautomat ca. 3,8 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 150 meter
 • Afstand til skilift ca. 150 meter

Læs mere

 • Rummelig, autentisk hytte med plads til 17 personer
 • Cateringservice
 • Sauna og jacuzzi
 • 150m fra pisten og skiliften Le Bettex
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Samlet antal etager: antal 3
 • Samlet antal bygninger: antal 1
 • Ingen elevator
 • Trådløs internet

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Catering Service

Cateringservice omfatter 7x morgenmad, 6x eftermiddags te med kage eller en snack og 6x 3-retters middag, frisk tilberedt for dig i hytten.
Børn til og med 11 år kan få en særlig 2-retters børnemenu, som vil blive serveret omkring kl. 18:00. Den normale middag er omkring 19:30.

På forespørgsel er det muligt at booke frokost til en pris på € 7,50 pr. person, pr. dag.

 

Bemærk venligst, at catering ikke omfatter drikkevarer.
Der er mulighed for at bestille drikkevarer heriblandt sodavand, øl og vin. Det er også muligt at bestille en pakke til ca. € 40 for voksne og € 30 for børn.  (bestilles lokalt)

Skiområdet Les Menuires er en del af Les Trois Vallées

Højde

2850m
1400m

Piste

38km

62km

60km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 2
Stoeltjeslift 13
Sleeplift 6

Gletscher

Ingen

Langrend

28km

Funpark

Ingen

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skiområdet: Les Trois Vallées

Højde

3200m
1300m

Piste

60km

204km

240km

96km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 42
Stoeltjeslift 58
Sleeplift 169

Gletscher

1

Langrend

118km

Funpark

5

Velkommen til et af verdens største skiområder
I Savoy ligger puddersne-paradiset Les Trois Vallées. Val Thorens er den højest beliggende franske skisportsby i området og dens bymidte ligger på 2300 meters højde! Herfra fører liftsystemet dig længere op i området. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 184 skilifte og 606 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

Off piste paradis
For snowboardere er der funpark, halfpipe og boardercross. Desuden er det nærmest et ubegrænset off-piste mekka for freeriders. I Val Thorens er der næsten ingen mulighed for langrend, men det er der derimod i Méribel, La Tania og Les Menuires.

Vælg mellem to liftkort
Tager du på skiferie i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet: Val Thorens (140 km pister), Les Menuires / St. Martin de Belleville (160 km pister) eller Meribel (150 km pister) eller et skipas for hele skiområdet Les Trois Vallées (606 km pister). For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, er det klogt at anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Gletscheren lukkes dog ofte tidligt i sæsonen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6123478 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel