Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidences Les Clarines

8,3

Résidences Les Clarines består af nye lejligheder og ligger i bydelen Preyerand. De byder på alt, hvad du kan ønske dig! Luksus, hygge, meget komplet indrettede lejligheder, et meget smukt wellnesscenter med swimmingpool, sauna og afslappende skønhedsbehandlinger. Ønsker du at slappe af efter en lang dag på ski? Så kan du blive varmet op i loungen ved pejsen. Tæt ved skiliften! Kort sagt, meget mere end vi kan nævne. Måske skal du bare kigge ind her!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 100 meter
 • Afstand til lufthavn ca. 187 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 100 meter
 • Afstand til skilift ca. 100 meter

Læs mere

 • Stemningsfuld
 • Fuldt udstyrede lejligheder
 • Med bil eller fly
 • Smukt wellnesscentrum

Faciliteter

 • Moderne indrettet overnatningssted
 • Reception (åbent lørdag fra kl. 07:00 til 22:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 07:30 til 11:00 og fra 16:00 til 20:00)
 • Elevator
 • Lobby

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Skiområdet Les Menuires er en del af Les Trois Vallées

Højde

2850m
1400m

Piste

38km

62km

60km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 2
Stoeltjeslift 13
Sleeplift 6

Gletscher

Ingen

Langrend

28km

Funpark

Ingen

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skiområdet: Les Trois Vallées

Højde

3200m
1300m

Piste

60km

204km

240km

96km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 42
Stoeltjeslift 58
Sleeplift 169

Gletscher

1

Langrend

118km

Funpark

5

Velkommen til et af verdens største skiområder
I Savoy ligger puddersne-paradiset Les Trois Vallées. Val Thorens er den højest beliggende franske skisportsby i området og dens bymidte ligger på 2300 meters højde! Herfra fører liftsystemet dig længere op i området. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 184 skilifte og 606 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

Off piste paradis
For snowboardere er der funpark, halfpipe og boardercross. Desuden er det nærmest et ubegrænset off-piste mekka for freeriders. I Val Thorens er der næsten ingen mulighed for langrend, men det er der derimod i Méribel, La Tania og Les Menuires.

Vælg mellem to liftkort
Tager du på skiferie i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet: Val Thorens (140 km pister), Les Menuires / St. Martin de Belleville (160 km pister) eller Meribel (150 km pister) eller et skipas for hele skiområdet Les Trois Vallées (606 km pister). For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, er det klogt at anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Gletscheren lukkes dog ofte tidligt i sæsonen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188910 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel