Alpernes solstråle

Skiferie til Les Portes du Soleil

Skiområdet: Les Portes du Soleil

tilbage

Piste

65km

247km

298km

40km

650km Total

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 10
Stoeltjeslift 81
Sleeplift 102

Højde

2460m
930m

Gletscher

Ingen

Langrend

243km

Funpark

9

I denne region bookede

Alenerejsende
0,6%
Unge par
6,8%
Ældre par
8,2%
Familier med små børn
5,4%
Familier med større børn
20,1%
Vennegrupper
26,9%
Øvrige grupper
31,9%

Skiferie i Les Portes du Soleil

Les Portes du Soleil - skiløb i Frankrig og Schweiz
Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Der er 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifte. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved liftene i Les Portes du Soleil. Skiområdet er meget udstrakt og liftsystemet fungerer perfekt.

Les Portes du Soleil byder på skiløb til alle
Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

Sjov og spænding for snowboardere
For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Kort Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52162 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

40 indkvarteringer i Les Portes du Soleil

Vis alle ledige indkvarteringer i Les Portes du Soleil

I Les Portes du Soleil ligger 4 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel