Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Le Sépia

9,1

Résidence Sépia er et roligt og komfortabelt kompleks, som er meget godt beliggende. Fra résidencen har du en pragtfuld udsigt over Avoriaz’ solrige pister. Lejlighederne er udrustet med al mulig komfort. Fra din lejlighed har du direkte adgang til pisten, som ligger lige foran kompleksets dør. Prodains-kabineliften ligger i gåafstand, det giver dig mulighed for at udforske flere styrtløb i Avoriaz’ udstrakte skiområde. Det pragtfulde skiområde Les Portes du Soleil ligger her bogstaveligt talt foran døren. En hyggelig aften i Avoriaz er en god afslutning efter en aktiv dag på pisten. Den hyggelige bykerne ligger lige uden for kompleksets dør, så du behøver ikke at savne noget som helst.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til lufthavn geneve: ca. 110 kilometer
 • Lige ved skipisten
 • Afstand til skilift ca. 50 meter

Læs mere

 • Pragtfuld beliggenhed
 • Beliggenhed tæt ved Prodains-kabineliften
 • Nyrenoverede værelser
 • Med bus eller bil eller fly
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Reception (åbent: lørdag fra kl. 08:00 til 20, åbent: søndag fra 08:00 til 11:00 og fra 17:00 til 20, åbent: mandag til og med fredag fra kl. 08:00 til 10:00 og fra 17:00 til 19)
 • Elevator
 • Safetybox
 • Parkeringsgarage

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Halvpensionen serveres på en restaurant cirka 300 meter væk.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skiområdet: Les Portes du Soleil

Højde

2460m
930m

Piste

65km

247km

298km

40km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 10
Stoeltjeslift 81
Sleeplift 102

Gletscher

Ingen

Langrend

243km

Funpark

9

Les Portes du Soleil - skiløb i Frankrig og Schweiz
Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Der er 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifte. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved liftene i Les Portes du Soleil. Skiområdet er meget udstrakt og liftsystemet fungerer perfekt.

Les Portes du Soleil byder på skiløb til alle
Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

Sjov og spænding for snowboardere
For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=109140 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel