Résidence Pierre et Vacances Les Fontaines Blanches

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Pierre et Vacances Les Fontaines Blanches

Residence Pierre & Vacances Les Fontaines BlanchesPasser godt ind i det smukke landskab i  Avoriaz. Det dejlige feriested Avoriaz er ideel til at slappe af i og nyde naturen. Byen er bilfri, og derfor går folk til fods eller i hestevogn, mens de nyder det storslåede bjerglandskab, og den hyggelige atmosfære.

Placeringen af boligen giver mulighed for hurtig og nem adgang til pisterne.. Alt er indenfor rækkevidde, selv indkøbsmuligheder og restauranter.

Der er et tekøkken tilgængelig i alle indkvartering på Résidence Pierre & Vacances Les Fontaines Blanches. Inventaret tæller blandt andet et køleskab, en mikrobølgeovn og en opvaskemaskine.

Lejlighederne på Résidence Pierre & Vacances Les Fontaines Blanches kan rumme 4-6 personer og måler omkring 30 kvadratmeter. Indretningen er minimalistisk og møblerne er moderne og lyse.

Ved at vælge Residence Pierre & Vacances Les Fontaines Blanches, vil du nyde en stress-fri ferie, tæt på alt i byen. God ferie!

     

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til lufthavn ca. 96 kilometer
 • Afstand til togstation ca. 45 kilometer
 • Lige ved skipisten

Læs mere

 • Stå på ski til residenset
 • Tæt på butikker
 • Comfortable lejligheder
 • Med bus eller bil eller fly
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception
 • Elevator
 • Safetybox

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Halvpensionen serveres på Restaurant Boule de Neiges, som ligger ca. 200 meter fra lejlighederne.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skiområdet: Les Portes du Soleil

Højde

2460m
930m

Piste

65km

247km

298km

40km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 10
Stoeltjeslift 81
Sleeplift 102

Gletscher

Ingen

Langrend

243km

Funpark

9

Les Portes du Soleil - skiløb i Frankrig og Schweiz
Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Der er 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifte. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved liftene i Les Portes du Soleil. Skiområdet er meget udstrakt og liftsystemet fungerer perfekt.

Les Portes du Soleil byder på skiløb til alle
Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

Sjov og spænding for snowboardere
For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=109425 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel