Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Hotel Alté Névé

7,7

I det smukke Chalet Hotel Alté Névé bliver du budt velkommen af familien Dides. De vil sørge for en uforglemmelig skiferie. Komplekset har en dejlig rolig beliggenhed og er derfor meget velegnet til en afslappet ferie. Trods den rolige beliggende er alt hvad du har brug for under dit ophold, inden for rækkevidde. Skibussen afgår lige uden for hotellets dør, og bringer dig på få minutter til Morzines smukke skipister. Skibussen kan også bruges til at besøge den hyggelige by. Nyd de dejlige lokale retter, som kokkene omhyggeligt tilbereder for dig i landbyens hyggelige restauranter. Et besøg i kompleksets swimmingpool, sauna og jacuzzi skal du ikke snyde dig selv for. Bagefter er du klar til en ny dag fuld af skiløb!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 400 meter
 • Afstand til busstoppested ca. 5 meter
 • Afstand til skipiste ca. 400 meter
 • Afstand til skilift ca. 400 meter

Læs mere

 • Inklusiv liftkort til hele Les Portes du Soleil
 • Rolig beliggenhed
 • Smukt familiehotel
 • Gratis brug af swimmingpool, sauna og jacuzzi

Faciliteter

 • Reception (åbne fra kl. 09:00 - 21:00) (central reception)
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Lobby

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Mod tillægsbetaling på € 122,00 per person per uge kan du booke fuldpension.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skiområdet: Les Portes du Soleil

Højde

2460m
930m

Piste

65km

247km

298km

40km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 10
Stoeltjeslift 81
Sleeplift 102

Gletscher

Ingen

Langrend

243km

Funpark

9

Les Portes du Soleil - skiløb i Frankrig og Schweiz
Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Der er 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifte. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved liftene i Les Portes du Soleil. Skiområdet er meget udstrakt og liftsystemet fungerer perfekt.

Les Portes du Soleil byder på skiløb til alle
Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

Sjov og spænding for snowboardere
For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144932 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel