Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Village Club du Soleil Morzine

Skal du på skiferie med familien, så er Village Club du Soleil Morzine det ideelle valg. Hotellet tilbyder underholdning for børn i alle aldre hele dagen og på pisterne er der noget for alle, om du er til grønne, blå, røde eller sorte pister. Hotellet tilbyder hyggeligt indrettede værelser og med et ophold her, skal du hverken tænke på morgen-, middag eller aftensmad. Når dagen går på hæld, kan du nyde en drink fra hotellets bar eller tage et smut forbi deres wellness og få opladet energidepoterne til næste dag. Village Club du Soleil Morzine anbefales til familier, der ønsker andre aktiviteter for deres børn udover ski og par som ønsker at bo i centrum af Morzine.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til centrum: Les Gets: ca. 2460 meter
 • Afstand til skilift ca. 100 meter

Læs mere

 • Helpension
 • Aktiviteter for børn
 • Welness
 • Værelser med plads til 4
 • Med bil eller fly
 • I centrum

Faciliteter

 • Reception
 • Bibliotek
 • Shuttlebus
 • Parkeringsplads

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Helpension

Alle måltider serveres fra buffet.

Det er muligt at lave en madpakke til at tage med ud på pisterne.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

Skiområdet: Les Portes du Soleil

Højde

2460m
930m

Piste

65km

247km

298km

40km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 10
Stoeltjeslift 81
Sleeplift 102

Gletscher

Ingen

Langrend

243km

Funpark

9

Les Portes du Soleil - skiløb i Frankrig og Schweiz
Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Der er 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifte. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved liftene i Les Portes du Soleil. Skiområdet er meget udstrakt og liftsystemet fungerer perfekt.

Les Portes du Soleil byder på skiløb til alle
Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

Sjov og spænding for snowboardere
For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Portes du Soleil

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6138797 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel