Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet La Louvière

Det smukke Chalet La Louvière findes på den første etage i én bygning sammen med Chalet Le Sorbier og Chalet l’Erable, som befinder sig på stueetagen. Begge alpehytter har en egen indgang, så du kan nyde dit privatliv. Pisten og lifterne ligger i få minutters gåafstand fra denne luksuriøse alpehytte, så du behøver ikke at vente længe inden du har sne under fødderne. Alpehytten er rummelig og komfortabelt indrettet og har plads til maksimalt 10 personer, den er altså meget velegnet til en hyggelig ferie sammen med dine venner eller din familie. Alpehytterne Les Mélèzes, Louvière en L'Erable deler en jacuzzi og en sauna. Hvis du bor her, kan fire personer bruge disse dejlige faciliteter gratis i én time. Du kan reservere dette lokalt ved ejeren som bor ved siden af. Du har fundet det rigtige sted til en dejlig ferie i en luksuriøs alpehytte på en rolig lokation!

Læs mere

  • Hyggeligt fransk hus
  • Temmelig ny alpehytte
  • Velegnet til grupper til op til 10 personer

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337

Skiområdet: Les Sybelles

Højde

2620m
1100m

Piste

19km

191km

71km

29km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 0
Stoeltjeslift 28
Sleeplift 38

Gletscher

Ingen

Langrend

33km

Funpark

1

Masser af muligheder i Les Sybelles
Det udstrakte skiområde Les Sybelles bliver hvert år mere populært. Området byder 310 km piser. Skiområdet omfatter landsbyerne Le Corbier, St Jean d'Arves, Les Bottières, La Toussuire, St Sorlin d'Arves og St. Colomban des Villards. Dette store og forskelligartede område har mange pister for både begyndere og let øvede. For de mere øvede skiløbere findes der masser af muligheder på de sorte pister i offpisten! Vi anbefaler dig at gøre dette under ledsagelse af en erfaren guide.

Oplev hele Les Sybelles
De mest udfordrende nedkørsler finder du i området St. Sorlin d'Arves. Snowboardere kan bedst tage til sneparkerne i Le Corbier og La Toussuire. Skipas til hele Les Sybelles-området er inkluderet i rejseprisen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Sybelles

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144833 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel