Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Le Sorbier

Chalet Le Sorbier er en meget smuk og ny alpehytte som sammen med Chalet Louvière danner én samlet helhed. Denne alpehytte befinder sig på bygningens stueetage, Chalet La Louvière og Chalet l’Erable befinder sig på første etage. Da alpehytterne har egen indgang, byder de alligevel på meget privatliv. Den fuldtudstyrede alpehytte er stemningsfuldt indrettet og har plads til maksimalt 10 personer. Den er altså et must, hvis du planlægger at rejse til sneen med hele familien eller en gruppe venner. Med pisten i den nærliggende omegn kan du stå på ski eller snowboard af hjertens lyst. Efter en kort gåtur er du i Le Corbiers hyggelige centrum, hvor du vil nyde de sjove restauranter og beværtninger. Vil du hellere en aften derhjemme? Så kan du besøge saunaen og jacuzzien i alpehytten. Fire personer kan slappe af, gratis i en time.

Læs mere

  • Luksuriøs alpehytte
  • Stemningsfuldt indrettet
  • Brug af sauna og jacuzzi gratis i én time.

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337

Skiområdet: Les Sybelles

Højde

2620m
1100m

Piste

19km

191km

71km

29km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 0
Stoeltjeslift 28
Sleeplift 38

Gletscher

Ingen

Langrend

33km

Funpark

1

Masser af muligheder i Les Sybelles
Det udstrakte skiområde Les Sybelles bliver hvert år mere populært. Området byder 310 km piser. Skiområdet omfatter landsbyerne Le Corbier, St Jean d'Arves, Les Bottières, La Toussuire, St Sorlin d'Arves og St. Colomban des Villards. Dette store og forskelligartede område har mange pister for både begyndere og let øvede. For de mere øvede skiløbere findes der masser af muligheder på de sorte pister i offpisten! Vi anbefaler dig at gøre dette under ledsagelse af en erfaren guide.

Oplev hele Les Sybelles
De mest udfordrende nedkørsler finder du i området St. Sorlin d'Arves. Snowboardere kan bedst tage til sneparkerne i Le Corbier og La Toussuire. Skipas til hele Les Sybelles-området er inkluderet i rejseprisen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Sybelles

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=145097 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel