Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet L'Erable

Det pæne Chalet l’Erable danner sammen med Chalet La Louvière og Chalet Sorbier én helhed. Denne luksuriøse alpehytte har en dejlig rolig beliggenhed, i starten af Le Corbier med pisten kun et stenkast væk. Den komfortable alpehytte er stemningsfuldt indrettet og er meget velegnet til familier med børn. Le Corbiers centrum ligger i få minutters gåafstand, hvor både unge og ældre kan fornøje sig i de fine butikker, beværtninger og restauranter. Er du træt efter en anstrengende dag på pisten? Så er det en god idé at besøge alpehyttens sauna og jacuzzi. Disse faciliteter bliver delt med alpehytterne Les Mélèzes, Louvière en L'Erable, og du kan gøre brug af disse afslapningsfaciliteter for fire personer, gratis i en time. Spørg ejeren, som bor ved siden af, straks ved ankomsten om det.

Læs mere

  • Hyggelig alpehytte
  • Rolig beliggenhed
  • I starten af landsbyen

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337

Skiområdet: Les Sybelles

Højde

2620m
1100m

Piste

19km

191km

71km

29km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 0
Stoeltjeslift 28
Sleeplift 38

Gletscher

Ingen

Langrend

33km

Funpark

1

Masser af muligheder i Les Sybelles
Det udstrakte skiområde Les Sybelles bliver hvert år mere populært. Området byder 310 km piser. Skiområdet omfatter landsbyerne Le Corbier, St Jean d'Arves, Les Bottières, La Toussuire, St Sorlin d'Arves og St. Colomban des Villards. Dette store og forskelligartede område har mange pister for både begyndere og let øvede. For de mere øvede skiløbere findes der masser af muligheder på de sorte pister i offpisten! Vi anbefaler dig at gøre dette under ledsagelse af en erfaren guide.

Oplev hele Les Sybelles
De mest udfordrende nedkørsler finder du i området St. Sorlin d'Arves. Snowboardere kan bedst tage til sneparkerne i Le Corbier og La Toussuire. Skipas til hele Les Sybelles-området er inkluderet i rejseprisen.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Sybelles

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=145196 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel