Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Les Bleuets

Résidence Les Bleuets ligger i det ekslusive skiområde Meribel som er en del af Les Trois Valles, verdens største sammenhængende skiområde. Indkvarteringen er hyggelig og autentisk med sin træbeklædte facade og store værelser, som man kender det fra traditionelle franske indkvarteringer. Beliggende i centrum af Meribel by og kun 100 meter fra lifterne, så kan man vist ikke forlange mere? Lejlighederne er alle godt indrettet og har balkon eller terasse. Til apres-ski eller middag anbefaler vi at tage et smut forbi centrum og prøve nogle af de fantastiske restauranter og barer byen har at byde på.

 

 

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til skipiste ca. 100 meter
 • Afstand til skilift ca. 100 meter
 • Afstand til nærmeste butikker ca. 50 meter

Læs mere

 • Central placeret
 • 100 m fra pisten
 • Flotte lejligheder
 • Hamam
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Reception (åbent: mandag og fredag fra kl. 09:00 til 12:00 og fra 17:00 til 19:00, åbent: lørdag til og med søndag fra kl. 08:00 til 12:00 og fra 13:30 til 21:00)
 • Bibliotek (gratis bog udlån)
 • Vaskeriservice
 • Plads på parkeringspladsen: gratis

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skiområdet: Les Trois Vallées

Højde

3200m
1300m

Piste

60km

204km

240km

96km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 42
Stoeltjeslift 58
Sleeplift 169

Gletscher

1

Langrend

118km

Funpark

5

Velkommen til et af verdens største skiområder
I Savoy ligger puddersne-paradiset Les Trois Vallées. Val Thorens er den højest beliggende franske skisportsby i området og dens bymidte ligger på 2300 meters højde! Herfra fører liftsystemet dig længere op i området. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 184 skilifte og 606 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

Off piste paradis
For snowboardere er der funpark, halfpipe og boardercross. Desuden er det nærmest et ubegrænset off-piste mekka for freeriders. I Val Thorens er der næsten ingen mulighed for langrend, men det er der derimod i Méribel, La Tania og Les Menuires.

Vælg mellem to liftkort
Tager du på skiferie i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet: Val Thorens (140 km pister), Les Menuires / St. Martin de Belleville (160 km pister) eller Meribel (150 km pister) eller et skipas for hele skiområdet Les Trois Vallées (606 km pister). For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, er det klogt at anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Gletscheren lukkes dog ofte tidligt i sæsonen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=109351 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel